Napakat: Hienoa Lauttarannan hoitajat, että tuotte asiat esille

Jostain pitää saada julkisuuteen kuinka paljon pohjoisen Kymenlaakson väki käyttää rahaa sote- että tavalliseen taksiin Kotkan sairaalaan matkatessaan. Nämä kulut pitää huomioida Kymsoten kuluissa.

Jos on Marimekko tehty Kiinassa, niin ostin Arabian Teema-sarjaa ja pohjassa luki made in Thailand!

Miten on onko Helsingin Ellun Kanat jo saaneet Kouvolan keskustan aktiivisen positiiviseksi vai onko se vielä se lähiö missä on rautatieasema? Palkkio on varmaan jo saatu!

Kyllä niin mieleni pahoitin kun en saa työntää lunta kaupungin puolelle enkä oikaista kerrostalon pihan läpi ja samalla antaa koiran kakata pihalle korjaamatta niitä. Nyt mie masennun!

Lämmin kiitos naapureille kun olette pyyteettömästi auttaneet.

(RA)

Kumpi tärkeämpi Kouvolalle? Arviointipäällikkö vaiko lisää hoitajia. Missä valtuuston arvot! Näin lähtevät hoitajat muihin töihin.

1918: Punaisten esikunta Kotkassa. Eivät tienneet sotatoimista mitään ja sähläsivät. Sama meno jatkuu sata vuotta myöhemmin. Kouvolaan päätösvalta.

Mitä Kouvolan kaupungin liikunnanohjaajat puuhailee kun jumppia ei ole. Vai ei mitään, mutta palkka juoksee.

KS 13.1.2021 Kirkolliset uutiset. Hautaan siunattu 28 henkilöä, kastettuja 5. Sanattomaksi vetää.

On se kumma kun soittaa Katajaharjun terveysasemalle tai päivystysnumeroon niin aina sanotaan "kaikki hoitajamme on varattuja". Aamusta iltaan yrittää soittaa, alkaa ärsyttää.

Ohjeita jonon ensimmäisille? Noudatan rajoituksia ja kerään jonoja, siis tientukko ja pitäisi ajaa sivuun ylinopeutta ajavien tieltä, niinkö? Ou jeah.

Edellä ajaa auto 5 km/h alinopeutta ja pyyhkäiset kiukuissasi ohi talla tiskissä. Mitä voitat, hyvän mielenkö vai peräti rattimaisterin tittelin?

Viro, Ruotsi ja Norja eivät rahasta yhtiöitä perintö- ja lahjaveroilla sukupolvenvaihdoksissa. Suomen valtio rahastaa eikä Marinin hallitus ole tilannetta korjaamassa. Eivät sen puoleen aikaisemmatkaan hallitukset ole parempaan kyenneet. Toki perintö- ja lahjaverot sopisi kumota kokonaan.

Ulkokuntoilupiste myös Kuusaalle, kiitos, kuten pääkaupunkiseudulla niitä IL:n mukaan on!

Valkealan kunnan aikana tiet oli Niinistössä aurattu lähes aina aamuvarhaisella, oli lunta vähän tai paljon. Kaupungin aikana iltamyöhäisellä tai seuraavana päivänä, jos silloinkaan.

Nyt ehkä kannattaisi hoivakoteihin laittaa vierailukielto. Omaiset riisuvat maskin kun menevät huoneeseen, nähty!

Hoitaja

Höpö höpö, Anssi Tähtinen. Pseudotieteelliset näkemyksesi terveydenhuollon asioista ovat samaa luokkaa kuin muukin poliittinen toimintasi.

Olipa ikävää luettavaa Lauttarannan suojavarusteiden puutteesta. Kyllähän henkilökunta joka sitä työtä tekee niin tietää suojavarusteiden laadun. Harmi vaan kun esimies ei pidä tässä omien työntekijöiden puolta tässä kaoottisessa tilanteessa. Varmaankaan hän ei paljon tee potilastyötä. Jaksamista hoitajille.

Kyllä toiset jaksaa narista. Ensin miksi latuja ja jäitä ei ole tehty, vaikka lumi ja pakkaset vasta tulivat. Kohta kirjoitus laturaivosta. Seuraavaksi katujen auraus. Aurataan huonosti, miksi lumia ei viedä pois katujen varsilta, ei hiekoiteta tai suolata? Seuraavaksi koirien paskantaminen jne. Eikö mikään ole hyvin? Tulisi vielä huonommat ajat, niin ehkä te narisijatkin olisitte hiljaa.

tyytyväinen

Voisikohan se Tähtinen jo lopettaa sen vinkumisen KS 14.1. Taitaa osua omaan nilkkaan. Ratamon paikka demokraattisesti päätetty. Kun silloin ette olisi pullikoineet vastaan, niin olisi Ratamo jo valmis ja siellä leikattaisiin.

Onko HD-mopoilijat jo rokotettu? Vai kovuusko suojaa pöpöltä, kun heillä useimmiten tyly naama paljaana kaupassa? Nöyrästi totteleva tyhmäkö?

Hienoa Lauttarannan hoitajat, että tuotte asiat esille. Hoitajan työ on erittäin raskasta ilman koronaakin.

Yksikään sotilas ei luota Ruotsin apuun tiukassa paikassa. "Yhteistyö"näytelmä toki tukee Suomen tavoitteita normaalioloissa.

Kyl nää yksilönoikeudet menee jo yli. Voit niihin vedoten vaarantaa muiden oikeudet – en mee testiin, en ota rokotusta, levitän huhuja. Pakko paras kun on kaikkien turvallisuudesta kysymys.

Kouvola on tehnyt monta huonoa päätöstä uskomalla unelmiin kuntalaisten rahoilla, RRT, Kymsote, Ratamo, vieläkö uskotte väkiluvun olevan 90 000 kymmenen vuoden päästä, valtuuston hyväksymän strategian mukaan? Muuttotappio 1 000 luokkaa vuodessa.

Lindström valittiin työhönsä ja valinta on tehty ja sillä siisti! Pätevin ja osaavin ei aina tarkoita korkeakoulua, yliopistoa. Nämä opinahjot antavat hyvän lähdön, ei ollenkaan kaikille, vaan osaaville. Vastustajat/kateelliset pystyisitkö samaan? Valittamaan kyllä, koska se on helppoa. Peruskoulupohjalta on enemmän älykköjä kuin kultalusikka suussa syntyneitä. He ymmärtävät kansan oikeat tarpeet ja ajatukset on meissä kansan taviksissa.

Mie kävelen esim. Niskalan lenkillä sekä Kuusaan rantalenkkiä tehtaalle. Sillalla hieman pakokaasua, muuten raikasta. Ei hiihtäjiä reiteillä. Illalla Niskalassa otsalamppu. Ei tarvi katuvaloja! Hyviä ulkoiluja kaikille!

RH

Mikä?-teatterilaiset, tulkaa Kuusaalle, löytyisikö Taideruukin alueelta sopivaa paikkaa. Te teette hyvää teatteria.

Sinä joka odotat trumpin vangitsemista, saat odottaa aika pitkään koska jonossa ensimmäisenä on biden ja hänen poikansa.