Napakat: Omaishoitajat saavat vuonna 2019 12 kuukauden työstä 11 kuukauden palkan

36 000 käyntiä eli etu oli pidetty ja käytetty. Kuinka paljon käyttäjiä palloilussa, salivuoroilla ja keilauksessa? Olisitte poistaneet ne vähemmän käytetyt. Eikös tykyllä tavoitella tehoa?

Mehiläisessä asiointi epämiellyttävää, koska ilmoittautuminen avotilassa. Kaikki ympärillä kuulevat.

Asiakas maksaa kaupan palkat joo, mutta itse valitsemallaan summalla ja haluamallaan kaupalla.

Entinen Kouvolan kaupunki ei maksanut työnsä ohella korkeasti kouluttautuvalle työntekijälle yhtään parempaa palkkaa valmistumisen jälkeen. Opiskele vaan, mutta tee töitä samalla palkalla kuin ennenkin.

Minä hoitotyöntekijä katson päivittäin vapaana olevat työpaikat, mitä voisin hakea. Tämä ihanuus on niin nähty ja koettu nyt.

Tietääkseni kaikissa työpaikoissa palkka maksetaan tehdystä työstä, ei ennakkoon?

Paikalliset hiihtoseurat, järjestäkää hiihdon tekniikkaopetusta ja suksien huoltoa, saisitte kenties seuroihinne uusia jäseniäkin.

Meistä kaikista tulee vanhoja ja joudumme mahdollisesti toisten hoidettaviksi. Kohdellaanko meitä silloin ihmisinä vai säilytyspaikkoihin säilöttyinä toisten vastuksina?

Kyllä Manskin lämmityksen ja investoinnin kustannukset on laskettavissa poistoineen jos vain halutaan. Varmaan laskettukin, koska julkaistaan?

Omaishoitajat saavat vuonna 2019 12 kuukauden työstä 11 kuukauden palkan.

Saako sairauslomalla matkustella, eikö pidä olla kotona? Kysyn vaan. – Tunnollinen

SDP ajaa kansan ahdinkoon sähköautointoilullaan. Ei köyhillä ole varaa uusiin autoihin. Ostaako valtio autot meille? Ilmastovouhotus mennyt överiksi, ei realistista!

Pukimon 100-vuotinen tarina päättyi, kun keskustaa ei osata kehittää. Lisää lämpöä katukiviin, niin kyllä se siitä.

Maksan veroja eli myös yritystukia ja käyn ostoksilla yrityksissä. Eli maksan yritysten työntekijöiden palkat. Ovat siis minulla töissä!

On Kiinan totalitaarinen diktatuuri ja lännen plutokraattinen finanssidiktatuuri ilman demokratiaa. Näistä valitse ihmisraukka! – Joule

Kouvolan kävelykatu Manski on katastrofaalinen. Kaupungin päättäjät menkää katsomaan missä kunnossa se on! Tutkikaa jatkossa asioiden todellinen laita ennen päätöksiä. Ei lämmitykset toimi.

Kyllä on surullinen tilanne Kouvolassa. Tätä menoa jos alamäki jatkuu voimme hyvästellä koko kaupungin.

Kymsoten myötä erityislapsella lyhytaikaishoidossa pitää olla lääkärin resepti myös käsikauppalääkkeistä ja vitamiineista. Kyllä tässä nyt pompotetaan omaishoitajaa.

Uusimmat uutiset