Napakat: Ei ollut Jaakonpuiston konsertti minunkaan "makuuni", mutta loppui ajoissa ja puistokin hyvin siisti jälkikäteen. Kiva että on erilaisia tapahtumia!

Voisitteko pitää turvaväliä kassalla, virus ei ole kadonnut, yritetään pitää se loitolla. Kiitos.

Onko kielitoimisto tms. ohjeistanut, että vanha ja komea rautatie tulee pääsääntöisesti korvata nimellä junarata?

Iso peukku sille kaverille joka auttoi vanhempaa rouvaa tunnelikadun mäessä. Oli ilmeisesti mäkilähdössä ongelmia.

Kun kaupunginjohtaja ja kehitysjohtaja ovat pyrkineet hakeutumaan muualle, heidän yrityksensä yrittää kehittää Kouvolaa ovat täysin epäuskottavia. Tervemenoa.

On surullista, mitä Kiina tekee Hong Kongille. Todella surullista. Ja pelottavaa myös. Ja muu maailma ei näytä tekevän mitään auttaakseen. Surku tulee niistä ihmisistä, nuorista ihmisistä.

Ei ollut Jaakonpuiston konsertti minunkaan "makuuni", mutta loppui ajoissa ja puistokin hyvin siisti jälkikäteen. Kiva että on erilaisia tapahtumia! Jokaiselle jotakin.

Kiitos, Ville Tavio, kirjoituksestasi kristittyjen puolesta. Olemme kuolemassa sukupuuttoon kenenkään huomaamatta.

Ei sitten ollut siellä Al-Holissa lapsia evakuoitavaksi? Kaikki teini-ikäisiä, radikalisoituneita poikia. Tämä paljastaa kenen asialla hallitus on.

Rotanmyrkyt kauppoihin ja äkkiä. Kohta joku uusi pandemia, esim. paiserutto. Kiinassahan sitä jo ainakin on. Kaiken maailman myrkkyjä saa esim. eineksiin, viljojen ja mansikoiden rikantorjuntaan käyttää. Rotanmyrkkyjä saa käyttää vain ammattilainen. Voi hyvä isä sentään. Kohta taas housut kintuissa, mites tässä näin kävi!

Luetuimmat