Napakat: Ei kai kukaan lapsia enää hanki, kun kaikki koulut ja muut suljetaan

Voisiko Kouvolan harmaat betonirakennukset peittää glitterillä? Maailman ensimmäinen glitterikaupunki. Kyllä turisteja riittäisi ihmettelemään.

Me elämme jo keskellä ilmastokriisiä, jos joku ei vielä tajunnut... Uutiset ympäri maapalloa kertovat siitä päivittäin. Se vaikuttaa kaikkeen.

Utin ABC:n risteykseen Hävittäjäntielle vihdoin löytynyt ammattitaitoinen tien korjaaja. Sileä uusi asfaltti mukava ajaa.

Niin jo pelkällä hymyllä saa hyvän mielen. Kumpikin.

Jos pitää rakentaa uusia kouluja, niin miten siinä tulee säästöä? Tilit pyörivät väärinpäin.

Rauhoita mielesi ja kuuntele radiosta musiikkia! Yritin, mutta kumpikaan kohta ei toteutunut? Verenpaine vain nousi. Puolet lähetysajasta on agressiivista mainontaa.

Ei edes Postin tai Sitran johtajien työpanos vastaa siitä maksettavaa 82 000 euron kuukausipalkkaa. Tässä suomalainen oikeudenmukaisuus.

Miten se on, voiko Suomessa tehdä joukkokanteen? Yksi hyvä kohde olisi ympäristömyrkkyjen valmistajat. He vaarantavat ruokamme myrkyttämällä hyönteiset.

Miksi kalastusvalvoja ei puutu Pyhäjärvi –Virtakivi-veneväylä oleviin rapumertoihin?

Mahtaviin Kouvolan seudun tapahtumiin pääsee kätevästi taksilla kotiovelta perille ja takaisinkin. Autoton minäkin

Kirkonkellot soivat. Kirkkoon ei mene juuri ketään. Onko vika sisällössä? Kertooko kirkko vain vanhoja tarinoita? Tarjoaako kirkko mitään yhteiskunnan ja ilmaston muutosten keskellä kipuilevalle ihmiselle?

Upea päivä Iitissä: Käy kotihin -avoimet kodit jo toista kertaa, uusi ravintola Vanha Sampo tupaten täynnä, torilla vilskettä koko päivän ja tarjolla upeaa kasvisruokaa, juna-asemakin auki.

Yhden pojan kovaääninen mopo kulkee noin 70 km/h. Vanhemman luvalla tietysti.

Ei voi TV:n katselija vaikuttaa enää mihinkään. Tuutista suolletaan ihan mitä vaan. Häiriöitä jatkuvasti milloin mitäkin. On sanottava, että ennen tuli uutisetkin ajallaan, nyt ei.

Ei kai kukaan lapsia enää hanki, kun kaikki koulut ja muut suljetaan.

Mihin Kouvolan rahat on käytetty 10 vuotta? Kukaan ei ole antanut asiaan selvitystä. Selvitystä odotetaan Helminen ja kumppanit. – Veronmaksaja.

Kymenlaakso – vaarallisin maakunta! Edes jossain ykkönen!