Napakat: Kyllä huomaa että Kuusaan uimahalli aiotaan lopettaa. Siivous on jo lopetettu. – Kävijä

Täyden palvelun sairaalaa ei Kouvolaan saada, koska laki kieltää täällä anestesiaa vaativan leikkaustoiminnan. Pätee myös tulevaan Ratamoon. – Pösö

Ottamatta kantaa mihinkään yksittäisiin tapahtumiin, niin kyllä sillä jalankulkijallakin on jonkinlainen vastuu suojatielle kävelyssä. Kännyt kädessä.

Kouvolan kaupungilla – niinkuin ei muillakaan – ole varaa ylläpitää yläasteita ja lukioita kaikissa kaupunginosissa. – Valmentaja.

Eikö Kouvolan tyhjille kiinteistöille pitäisi olla määräaika, jonka kuluessa ne myydään markkinahintaan, vaikka halvallakin. Kiinteistöön tulisi uutta toimintaa. Jos ei mene kaupaksi, puretaan.

Kyllä huomaa, että Kuusaan uimahalli aiotaan lopettaa. Siivous on jo lopetettu. – Kävijä

Ketä varten tämä oravanpyörä pyörii? Työssäkäyvät uupuu, työttömät syrjäytyy, talouselämä tuottaa lisää krääsää luonnon tuhoutuessa. Ihmisen luoma järjestelmä, voimmeko muuttaa sen?

EU:n on tärkeää torpata Googlen ja Amazonin kaltaisten globaalien jättien tulo pankkisektorille. Emme voi luovuttaa koko elämää ja rahojamme globaalille bisneskeinottelulle.

Kysyn vielä kerran: miksi Pilkanmaasta lakkautetaan koulu ennen kun uusi koulu on valmistunut? Lapsia ei ajatella yhtään. Raha vaan ratkaisee. – Mummo

Hienoa, että KS julkaisi kunkin kunnan taloustilanteen ennen liitosta. Monille varmaan tuli selväksi, että tuskin Kuusaata olisi enää olemassakaan ilman kuntaliitosta.

Valkealan ja Elimäen lukioita ei saa lakkauttaa. Kouvolan vetovoimia ovat sen taajamat, eivät Manskin lämmitetyt kiinalaiset kivet ja tyhjät näyteikkunat. Elämä on taajamissa.

Olisiko jo aika alkaa puhua Internetin energian kulutuksesta ja ilmastonmuutoksesta. Taitaa saastuttaa jo enemmän kuin autoilu? Miksi siitä pitää vaieta?

Koska kaupunki järjestää kehitysvammaisten uintipäivän ohjaajineen tai diskon uimahalliin, niin että koko halli on suljettu muilta? - Kehitysvammaisen nuoren vanhempi

Miksi ei vanhusten anneta kuolla, jos itse haluavat?

Tatuoinnit pois kaikilta asiakaspalveluhenkilöiltä, ei ole kovin kiva katsottavaa. Ajatelkaa kun olette yli 70-vuotiaita ja jokin elämäntilanne muuttuu - kaduttavatko ja terveysriskit ?

Kannatan ehdottomasti Kouvolan joutumista valtion holhoukseen. Silloin asiat ja syyt tulevat peratuksi oikeasti ja perusteellisesti, eikä kärsimään joudu syyttömät kuten nyt.

On aivan järjetöntä päättäjiltä lopettaa Kuusankosken uimahalli. Jo käyttäjämäärä sen sanoo, että uiminen on monelle paras ja monelle ainut liikuntamuoto. Kuusankoski oli kaikinpuolin vireä kaupunki.

Milloin päättäjät ymmärtävät, että kaikki ilmastoluonnon muutokset ovat lopunaikaa. Niin oli myös Nooan aikaan, Luoja herättelee luotujaan –turhaanko ?

Korian S-market torstaiaamuna: pieni tyttö ostaa lahjaksi Roosa-nauhan ja itselleen karkin. Ostokset maksavat 5,20 ja tytöllä on vain 5 euroa. Kassa sanoo ystävällisesti laittavansa ”'vararahoista” puuttuvat sentit.