Napakat: Eihän koirapuisto ole vaarassa hävitä uusien tiejärjestelyjen myötä?

Uutisia lämpöennätyksistä, kuivuudesta, rankkasateista ja pohjavesien loppumisesta maailmalta on karu lukea. Pelottaa. Ihmetyttää, miksi asialle tehdään niin vähän.

Kiitos paljon majuri evp Ari Hyvönen: oli tosi asiallinen kirjoitus, täyttä totta joka sana. Vapaa-ajattelijat pysykää vain omissa ruoduissanne.

Koplan toimisto, vain kolmella ukolla sopimus ensi kaudesta ja eletään jo heinäkuun loppua. Miksi taas viivytellään, kohta luu kädessä? Suhdeluku lyödyt juoksut/kolmostilanteet huono.

Sekoja moottoripyöräilijöitä liikenteessä, tekevät ihan ihme liikkeitä! Joku istuu vielä tällaisen arvaamattoman kuskin kyydissä! Kumpi on hullumpi?

Lapset näyttelijöinä SOK-mainoksissa, hyvä NjK. 13 v poika sai esiintymiskokemusta ja mukavan palkkion kertoo tyytyväinen Mummi.

Kun sinne Korventielle on nyt saatu se asfaltti, niin yrittäkää ”rallikuskit” pysyä reunaviivojen välissä. Nyt siellä on oiottu mutkat soran kautta, ja soraa on enemmän kun tarpeeksi tiellä.

No tulihan se totuus taas sieltä. Hoitajat vaativat lisää palkkaa ja ”apulaisia”, jotta ehtii juoruta/purkaa omat parisuhdeongelmat kaverille. Menkää terapiaan, se auttaa.

Klan keskustassa on paljon mm. yksinäisten ihmisten seurana kerrostalokoiria. Eihän koirapuisto ole vaarassa hävitä uusien tiejärjestelyjen myötä?

Miksi rakentaa uusia juoksuportaita, nykyisetkin näköjään kelpaavat jopa ammattilaisille. Turhaa rahan tuhlausta.

Luetuimmat

Kommentoidut