Napakat: Konkurssikypsää Kuusankoskea ei olisi koskaan pitänyt ottaa mukaan kuntaliitokseen, edes säälistä

Voisiko teatterille, orkesterille, musiikkiopistolle tulevat tuet olla katsojapohjaisia, esim. 0,50€/katsoja, +0,20€/aktiiviharrastaja/opiskelija.

Jos Kouvolaan tehdään uusi uimahalli ja muut suljetaan, tehdään se uusi Myllykosken Koivusaareen. Ei kaikkea vaan aina Kouvolan ydinkeskustaan.

Kuusaalainen, olen kanssasi täysin samaa mieltä. Konkurssikypsää Kuusankoskea ei olisi koskaan pitänyt ottaa mukaan kuntaliitokseen, ei edes säälistä.

Tässä on jotain omituista. KooKoota kaupunki tukee verovaroin ja KooKoo siirtää varoja kotkalaisen seuran tukemiseen. Seuroja ilmeisesti tuetaan ylenpalttisesti.

JK

Kaupungit kilpailevat työelämässä mukana olevista veronmaksajista. Kuusankosken uimahallin sulkeminen on lyhytnäköistä. Asukkaille se tarkoittaisi muuttohalujen lisääntymistä kaupunkeihin, jotka tarjoavat tavallisia veronmaksajia kiinnostavat peruspalvelut. Minullekin.

Nyt, kun niitä säästöjä haetaan, olisi varmaan oikea hetki lopettaa leader-toiminnan tukeminen monilla sadoilla tuhansilla.

Paljonko Kouvolan kaupunki tukee Pohjois-Kymen kasvun kautta kaikkea toisarvoista toimintaa? Nämä rahat uimahalleille!

Tiedoksi Vihreät Suomi ei teitä tarvitse.

Suositus, suositus, suositus jne. Suomalainen koronanhoitomenetelmä.

JK

Kouvola etsii säästöjä ja myytävää omaisuutta. Onko Kimolan kanavan käyttö ilmaista? Ennakkoon perittävä sulutusmaksu käyttöön ja kaupungille tuloja!

Kiitos vastuuttoman nuorison. Korona lisääntyy ja tulee tappamaan satoja ihmisiä.

Poliisi voisi järjestää kesäisin valtakunnallisen vuorokauden kestävän moporatsian. Liian moni mopoilija joutuu onnettomuuteen, liian moni valvoo öitä.

Öinen idea

Sunnuntaiaamu ja polttomoottoritrimmeri, se siitä pyhäaamun rauhasta! Pihanurmikkoa ei ajeta ikinä, mutta kyllä tuo halvatun mökävehje huutaa heti su-aamusta. Homman voisi hoitaa arkenakin, kotosalla kun on, eikä kiusata naapurustoa pyhäaamuna!

Kouvola tarvitsee apulaiskaupunginjohtajan virkanimikkeen. Ei äänestäjiä hämätä muuttamalla se konsernipalvelujohtajaksi.

Miten on mahdollista että jotkut saa palkkaa luonnonkasvien kitkemisestä haitallisten vieraslajipensaiden juurelta?

Ympäristönhoitaja