Napakat: Lomautukset järjestetään yleensä silloin kun töitä on vähiten. Eikö opettajat voisi lomauttaa 15.6.—15.7.2020?

Sellainen uusi peltipoliisi sassiin Kauppalankatu 24:n kohdalle, jotta vaudit hiljenee sekä hidasteet Ahdinkadulle, jotta liikennevalojen oikaisijat saavat jalan jarrulle!

Lomautukset järjestetään yleensä silloin kun töitä on vähiten. Eikö opettajat voisi lomauttaa 15.6—15.7.2020?

Kiitos Sari Blomberg. Hyvä kirjoitus. Samoin kokenut. Katajaharjuun iso plus, ja Kouvolan henkilöstöpuoli piiiitkä miinus.

Odotan mielenkiinnolla minkä joululaulun musiikkiluokkalaiset esittävät kevätjuhlassa. 26/11 "Jäljet lumessa" esittivät mm. suvivirren. Odotin jouluisempaa konserttia!

Ennen hurtat ja katit söi mitä ihmisiltä kotiruuasta jäi. Nyt pitää olla erikoismuonaa kaupat pullollaan. Hyllyjen luona aika yök-hajut. Riisiä kuluu. Järkevää rahdata hirmuset määrät riisiä maailmalta.

Antti Rinteestä kokemusta omaavana tulisi mainio omistajaohjausministeri.

Sattuipa tuo piikikäs kommentti minunkin okulaareihini. Tällä hakkuuvauhdilla tosin todennäköistä ettei niitä laajoja korpimetsiä kauaa enää ole?

Kouvolan kokoomuksen valtuustoryhmä moittii kollegoitaan itsenäisyyspäivän lehdessä. Onko tämä hyvää käytöstä sivistyneiltä ihmisiltä juhlapäivänä?

Kuntaliitoksen vastustajat voisivat pysyä poissa kaupungin juhlista ja työpaikoista.

On jo aika tajuta, että me ihmiset olemme tuntevia ja särkyviä, emmekä kestä mitä vain. Meidän on myös tunnustettava, että olemme antaneet yhteiskunnan kehittyä niin kovaksi, että se talloo jo ihmisiä

Keitäs kunnallispoliitikkoja Anjalankoskelta, Kuusankoskelta ja Elimäeltä vallassa olikaan Lamminmäen aikaan?

Kiitos Lamminmäki, voimia ja jaksamista Marita Toikka. Olet parasta Kouvolalle. Kyläpoliitikkojen syytä lukea Kouvolan kaupunkistrategia 2030 Ja arvot! — T. JR

Kiitos Sari Blomberg kirjoituksestasi (KS 8.12.). Minulle kävi täsmälleen kuten sinulle kaupungin työterveyden kanssa. Vaikeaa on ymmärtää säästöjä, kun peittoa leikataan toisesta päästä kuin hölmöläiset.