Napakat: Kouvolaan juuri muuttaneena ihmettelen suuresti, miksi paikalliset itse haukkuvat Kouvolaa

Napakat: Kouvolaan juuri muuttaneena ihmettelen suuresti, miksi paikalliset itse haukkuvat Kouvolaa

Olisiko ELY-keskuksella mahdollista tarkistaa Haukka-, Karhulan, Rapo- ja Tarhajärvien veden säännöstelypadon korkeutta? Ja tehdäkin asialle jotain ? Nyt vesi -30 cm normaalista.

Kymenlaaksontien rautatiesillan alle peltipoliisit. Valtio rikastuisi. Mennen tullen 50 km/h nopeusrajoitus.

Kun nyt baarit aukeaa, älkää ottako kaikkia kortteja mukaan, ne viedään heti. Kokemusta on ja pöhnässä.

Uhri

Fazer laajentaa Korialla ja asuntomessut järjestettiin vuosi sitten. Kymsote osallistuu asioihin sulkemalla terveysaseman ja ruuhkauttaa Katajaharjun.

Kevään ylioppilaille järjestettävä juhlat omissa lukioissa 29.8. Ovat todellakin juhlansa ansainneet. Kaikki muut kokoontumiset sallitaan ja sitten tämä tärkeä juhla, joka mahdollisuus järjestää turvallisesti, perutaan. Kouvola säästää taas?

Voisiko joku toimittaja selvittää tätä ristiriitaa? Maskia käytetään, jotta ei itse tartutettaisi muita. Maskissa on siis lähinnä omia pöpöjä. Miksi omia pöpöjä ei saa kosketella ja miksi niitä pitää pestä pois?

Keväällä hamstrattiin WC-paperit, nyt on vuorossa kasvomaskit. Tulee mieleen vanha elokuva muistaakseni "Hamsteri". Se kuvastaa hyvin myös nykyaikaa.

Virkistystä ikäihmisille. Onpa vetävä nimi tapahtumalle. Olisin ehkä mennyt, mikäli tapahtumalla ei olisi noin rasistinen ja alleviivaava nimi ja jos sitä olisi edes mainostettu jossakin.

Aikuiset rakentavat lapsille jättikouluja ja kiihtyvää kilpailua. Lapset eivät halua isoon kouluun, vaan pienempään. Osa lapsista ei pärjää, osa jää jälkeen, osa ei selviä aina vain kasvavista vaatimuksista. Osa syrjäytyy. Mitä tuhlausta! Mikä tragedia!

Tämä Tornion ongelmaporukka: Mikäli sulku Ruotsiin ei sovi, niin sitten vastaavasti raja muuhun Suomeen. Siitä sitten vain valitsemaan kumpi tärkeämpi.

Jos ymmärsin oikein, niin lapseni ei tiedä uusien luokkakaveriensa nimiä, koska niitä ei kerrota. Nimilistoja ei käytetä tietoturvasyistä. Onkohan nyt menty ihan hiukkasen lain ylitulkinnan puolelle?

Kyllä elitistinen kulttuurikin saa luvan ottaa osaa säästötalkoisiin! Se maksaa, joka tilaa.

Sensuroimalla arvosteluako luulet paikkakunnan paranevan asukkaitten silmissä? Jos väki tykkää, se kuuluu myös napakoissa.

Eiköhän seuraava sukupolvi jo hyväksy tämän Kouvola-keskeisen kuntaliitoksen. Ootellaan.

Mikä ihme tekee kulttuurin tukemisesta niin pyhää, ettei niihin rahoihin saa koskea. Kaikkialta muualtakin leikataan ja taas leikataan lisää. Samallalailla viuhukoon leikkuri myös kulttuurin kentällä.

Valtuutettuja pitää saada lisää valtuustoon. Kouvolassa 59, Lpr 51, Kotka 51, Lahti 59, Kuopio 59 jne. Tosin parissa jälkinmäisessä on 30-40 tuhatta asukasta enemmän? Se niistä säästöistä!

Kannattaa käydä Puolakan talomuseossa. Hieno taidenäyttely. Kaupunki voisi hankkia kunnollisen nähtävyysmerkin tien varteen.

Kävelen päivisin Kymijoen viertä ja on veneitä ja nykyään kotitarvekalastajia myös rannoilla. Uuttako? Ei ollenkaan. Täällä he ovat olleet, et vain huomaa kiireiltäsi. Joka päivä kalaa hekin syövät kuin useimmat menneinä vuosina. Pitääkö paahtaa vapaa-aikoja kavereiden luona jouten? Pyydä mukaan. Kala, myös Kymijoesta. ei maksa mitään ja on yhtä terveellistä kuin muualla. Näin säästän itseeni. Vain pakolliseen terveydenhuoltoon.

Jahkailu maskiasiassa/koronan suosituksissa menee farssin puolelle! Tanska jälleen fiksumpi tässäkin, kuten Isis-äideissäkin kun otti heiltä kansalaisuuden pois! Tänne heitä jopa autettiin jatkamaan juoniaan!

Kouvolaan juuri muuttaneena ihmettelen suuresti, miksi paikalliset itse haukkuvat Kouvolaa! Kaupunki on todella ihana, lasten on turvallista kulkea ja kasvaa, kaikki lähellä ja terveydenhuolto toimii. Käykää katsomassa Itä-Helsingissä tai Keravalla, millaista elämä voi olla. Nyt hei ryhtiä vähän ja nenä pystyyn. Katse asioihin, jotka ovat hyvin, niin saadaan tänne lisää asukkaita!

Uusi Kouvolalainen

Ei riitä enää avustuksia vammaisjärjestölle eikä invalideille, viranhaltijapäätöksellä evätty kesäkuun alussa. Rahat uponneet kanavaan, Kinnoon ja Kiinaan n. 5 000 euroa. Hävetkää!

Totesin juuri, että ei tuo kasvomaski vaikea ole käyttää. Nyt maskit käyttöön. Emme varmasti halua kukaan, että tauti leviää ja taas istutaan sisällä, lapset etäkoulussa, liikkeitä kiinni, yrityksiä konkurssiin, lopputilejä, sairaalat täynnä, tehopaikat ei riitä, kuolemia tulee ym.kärsimystä! Tehdään yhdessä se kaikki mitä pystytään, ettei se pirulainen tätä matsia voita.

Kotihoidossa arvotko kohdillaan? Yksi työntekijä saa henkilökohtaisen työauton ja muut ajavat yhteisillä vaaralliseksikin todetuilla autoilla.

Hoitaja.

Paras uimahalli suljetaan. Korjalassa on koirien uima-allas, pitää kysyä kelvattaisiinko sinne!

Toistakymmentä vuotta Korialla käynyt naisporukka.

Voi Voi. Taas kuljettajan vika! Perehdytä. Tarvittaessa reitti ajetaan läpi ennen kuin linjaliikenne alkaa! Peilin eteen, äläkä syytä "kokematonta" kuljettajaa.

Kuljettaja myös

Uusimmat uutiset

Kommentoidut