Napakat: Nyt latujen säästöt esiin, ei ole kuluja ollut joulukuussa

Lehtomäen R-Kioskin Sallalle kiitokset joulumielestä ja tilannetajusta joulupäivän iltana. — Lenkkeilijät

Ponit seisoo päivästä toiseen pienessä aitauksessa. Koirat ei pääse ikinä lenkille, räyhäävät jopa omien viiksikarvojensa heilahdusta! Miksi ottaa eläimiä, kun ei ole aikomustakaan niistä huolehtia?

Nyt latujen säästöt esiin, ei ole kuluja ollut joulukuussa.

Turvallisen kouluympäristön luominen on aina aikuisen vastuulla. Koulussa voidaan vaikuttaa siihen, sallitaanko jonkun ulkopuolelle jättäminen. Pyydän, älkää salliko!

Eikö se tunnu todella epäreilulta, että 10 tai 80 tai sata ihmistä omistaa yhtä paljon kuin köyhempi puoli ihmiskunnasta? Sehän on aivan älytöntä!

Maailmasta on tullut todella epätasa-arvoinen paikka. Eihän näin voi jatkaa. Miettikääpä lomalla ollessanne, miten maailma saataisiin paremmalle tolalle.

Uskonnoton ei kuulu kirkkoon ja vastustaa kaikkia kirkkoon liittyviä tapahtumia! Onko tämä riittävä peruste, että kenelläkäänkene muullakaan ei saa olla oikeutta ottaa osaa tapahtumiin, joihin sana kirkko liittyy.

Kyllä jäi koulun joulujuhla köyhäksi, kun ei puhuttu sanaakaan Jeesuksen syntymästä.

Anne Kunnaksen (KS 24.12.19) väitteet tuulivoiman haitoista ja vaikutuksista eivät perustu luotettavaan tutkimustietoon.

Hallitus on aivan seko. Isis-äidit kasvattavat lapsensa terrorismiin, omaan aatteeseensa.

Kouvolan kaupunginhallitus ei saa käyttää verorahoja omiin riitoihinsa! Joku tolkku oltava.

OAJ tuntuu olevan Suomen voimakkain ammattiliitto. Lomautukset silloin kuin heille sopii. Lomat pidemmät kuin kellään muulla.

Lämmin kiitos Kouvolan Soivat Kylät ry:n järjestämästä Ilon Sanomaa -konsertista Jaalan kirkossa. Todella upea konsertti! — Nauttinut

Miksi joillekin valmiiseen joulupöytään istuminen on itsestäänselvyys ?

Huolestunut Kausalalainen, tiedätkö mistä kaikkialta saat infraäänialtistusta? Auton kyydissä enemmän kuin tuulimyllyn läheisyydessä esimerkiksi.

Luetuimmat