Napakat: Kyllä Kouvolan kaupungilla on verorahoille käyttöä tärkeämpiinkin kohteisiin, kun suojella ränsistynyttä betonipylvästä.

Tsemppiä työhösi turvallisuuspäällikkö Johanna Franzen!

Jalkakäytävien talvikunnossapitosäästöt on käytetty jo monta kertaa. Missä ovat yt-neuvottelusäästöt, väkeä piti vähentää...

Mistä löytyisi kampaaja, joka pyytää asiakkaitaan pesemään kätensä tullessaan? Ei herätä luottamusta, kun käynti on ihan kuin ennenkin; lehdet esillä, ei ota puheeksi maskia, ei hanskoja ei desejä... Tuskin siis siivoaakaan aktiivisemmin.

Sanovat koronan olevan biodiversiteetin eli luonnon monimuotoisuuden heikkenemisen syytä. Eikös se koronavirus kuitenkin ole aivan uusi ilmiö luonnossamme, biodiversiteetin paranemista siis!

Ilon aihe

STM sai tutkittua olleensa oikeassa: kasvomaskit ovat hyödyttömiä tai haitallisia. Voisiko joku puolueeton taho tutkia, miksi muualla maailmassa hyödyttömät tai haitalliset maskit ovat pakollisia isoissa kokoontumisissa. Ovatko maailman muut kansat vain niin tavattoman tyhmiä?

STM:n mukaan tieteellistä näyttöä kasvomaskien hyödystä ei ole. Ilmeisesti tieteellinen näyttö käsien pesemisen ylivertaisuudesta hengitysteitse tarttuvan taudin ehkäisyssä on ollut saatavissa jo heti epidemian ilmaannuttua?

Jari Lindström olit työministeri ja sinulla oli iso päätäntävalta aktiivimallin voimaan saattamisessa. Se oli rikos ihmisyyttä vastaan. Et saa anteeksii.

Suuret kiitokset Koksin Toiko-yksikölle. Kävin ranneleikkauksessa ja sain erittäin ammattitaitoista ja ystävällistä hoitoa.

Kyllä Kouvolan kaupungilla on verorahoille käyttöä tärkeämpiinkin kohteisiin, kun suojella ränsistynyttä betonipylvästä.

Ent. kuusaalain

Eivät tietenkään nuoret lue Napakoita. Heidän vanhemmilleen roskaamisposti onkin tarkoitettu, jotta ymmärtäisivät teinejään opastaa.

Tasapuolisuuden vuoksi Hesarin lukiovertailu Kouvolasta todellisten yo-tulosten mukaan: 1. Yhteislyseo, 2. Valkeala, 3. iltalukio, 4. Kuusankoski, 5. Elimäki.