Napakat: Matkahuollon paikka ei ole kaupungin päätettävissä

Tiet kuluvat epätasaisesti sekä urautuvat nimenomaan sen takia, että ihmiset ajavat aina "samoja jälkiä" eli niissä urissa ja risteyksissä. Kaistaa pitää käyttää koko leveydeltä. Suola pehmittää tiet ja niin ne urat syntyy. Nastarenkaista maksetaan jo veroa.

Miksi joidenkin housut on revitty? Onko ne jäähdytyksen, ilmastoinin vuoksi, vai minkä vuoksi.

Säälittävää oppositiopolitiikkaa Ville Kaunistolta (kok.): Heittää maan hallitukselle "vahvan vastuun" itse päättämistään Kouvolan opettajien lomauttamisista.

Kouvolaan ei rakenneta sairaalaa vaan terveyskeskus nimeltä Ratamo.

Etelä-Kymenlaakson oikea osoite on Itä-Uusimaa ja Pohjois-Kymenlaakson voi niputtaa Etelä-Karjalaan ja Etelä-Savoon. Kaikilla hyvä olla.

Ihan käsittämätöntä nähdä uutisissa Lappeenrannan laturaivosta, lapsiin kohdistuvasta! Kiitos Valkealan ihanat kuntohiihtäjät kehuista ja kannustuksesta!

Ei kukaan vastusta puutavara- tai hakekuljetuksia. Niiden kuljetus sopimukset on tehtävä ohitusteiden ja siltojen kautta, eikä Valtakatua pitkin. Sitä ei ole huonot poliitikot tai yhtiön johto tehnyt.

Yksi juna vielä Kiinaan ja Kinno mukaan. Ei tarvita mitään lisämaanostoja eikä rakentamista. Eiköhän yhteydet ole pitkälti taputeltu, jos järki jollain vielä pelaa. Kiinan korona ei hevin lakkaa. Eihän kukaan halua sieltä mitään, jos osaa järjellä ajatella. No, sitä ei kaupasta voi ostaa. Siis järkeä. Sääli.

Lisää pakolaisia? Okei, ymmärrän kun kyse lapsista. Mutta toivoisin, että virkanaiset/-miehet puuttuisi pikaisesti takuueläkeläisten kalliisiin lääkkeisiin. Jos alkuvuodesta menee lääkekatto 600e heti. Takuueläkeläinen pulassa. Loppuvuoden. Tehkää jotain!

Kun talvea ei Etelä-Suomessa ole. Aurausrahat säästetty. Laittakaa tiet kuntoon.

Oli yllättävää kuulla, että kaupungissa on Matkahuolto. Löytäminen todellinen yllätyspaikasta, jonne se ei todellakaan sovi. Marketin takapihalta vaikeasti löytyvästä kopperosta. Sirtäkää se järkevämpään tavoitettavampaan paikkaan.

Enemmän "yleismies Jantunen" -ajattelua käytännön elämässämme ja teoissamme voisi olla kaikkien etu eikä aina tuijottaa "Toi hommeli ei minulle kuulu".

Ensin ovat puhkuneet OAJ:n aktiivit, että maailma kaatuu lomautusten vuoksi ja heti perään saamme lukea OAJ:n ilmoituksen lakkouhasta. Kun kerta se maailma ei kaadukaan, kun voidaan lakkoilla, niin lomautetaan opettajat koko kuukaudeksi!

Tomaattien välppääjää säikähtänyt – huh kun pelottavaa – Prisman asiakas kaiketi erottelee vasta kotona mädät tomaatit. Yleinen tapa on kyllä pestä tomaatit ennen käyttöä. Kuka lie nuo tomaatit poimii...

Matkahuolto itse lopetti toiminnan useilla paikkakunnilla. Tämä asia ei todellakaan ollut kaupungin päätettävissä. Ota Matkahuollon päättäjiin yhteyttä suoraan, ei täällä huutelu asiaa eteenpäin vie.