Napakat: Olet rohkea ja viisas johtaja, Marika Toikka. Kaikenlaiseen kiusaamiseen ja epäasialliseen käytökseen on puututtava, ihan joka työpaikalla.

Olet rohkea ja viisas johtaja, Marika Toikka. Kaikenlaiseen kiusaamiseen ja epäasialliseen käytökseen on puututtava, ihan joka työpaikalla.

Helminen on töpeksinyt pahasti. Näyttää olevan maan tapa demareilla. Vaihtoon! — Spectator

Sipilän ja Paateron tekemiset ovat tosi pientä verrattuna siihen, mitä aivopieruja Berneriltä tuli. Niistä kärsitään vieläkin, mutta silloin Orpo oli suu supussa. Miksi?

Kiitos Kouvolan teatteri ja upeat näyttelijät upeasta Joulushowsta!!

Tämä hallitus kaatuu ennen joulua. — OK

Saatiin vasuri-vihreä hallitus, niin kaupan päälle tuli ay-liiton kaveruus. Ainoat osaamiset on lakkoilun alkamiset, yks kun loppuu toinen alkaa ja kansa maksaa.

On toki kivaa heitellä takavetoisella perää, mutta jotain alkeellisen jännää harrastaa sitä asutusalueilla. Ei paljoa naurata enää, jos joku jää alle.

Nyt on aika valtuuston ja hallituksen vanhojen pierujen siirtyä takavasemmalle, ja jos osui ja upposi, niin tekee sitten Paaterot ja saikulle. — JR

Miten on mahdollista, että Kymsoten sosiaalityön palvelujohtajalla ei ole sosiaalityöntekijän koulutusta ainakaan Julkiterhikin mukaan? — Asiakas

Helminen se kirjoittelee kaikenlaista, muttei tarkoita niillä mitään sellaista, mitä on kirjoittanut. Väärinymmärretty nero?

Ja että oikeistohallitus takas sekä aktiivi mallit sun muut leikkurit niinkö? — Lada

Pääministeri Rinteen hieman epäjohdonmukaisista lausumista tulee mieleen vanha rajakarjalainen sanonta: ”On säälittävä näky kun työmiehestä tehhään herra”.

Hallituksen pj:lla on ongelma, jos oman sivaltelun laittaa vastapuolen herkkyyden piikkiin. Voisit hävetä! Tsemppiä kaupunginjohtajalle!

Niin, että ensin karsitaan kaupungin työntekijöiden työterveyspalveluita ja sitten työntekijät tukkivat muut terveyspalvelut? Pakkohan sitä hoitoa on saada! Voi herranjestas sentään tätä touhua!

Demareiden toiminta on niin nähty sekä valtakunnallisella että paikallisella tasolla. Johtajat saavat kaikki asiat sekaisin. Pitäisi ymmärtää erota.

Jos päiväkodista hoitaja lomautetaan 3 viikkoa kesällä niin eikös ne lomat sitten kuitenkin ole pidettäviä siihen päälle? Tai voidaanhan ne tietty ottaa pois, ei kai kaupungin työntekijät lomaa tarvitse.

Kouvola vois säästää ruokatunneissa, puoli tuntia venyy tunniksi. 2—3 istuu, odotetaan kotiin pääsyä. Ei tasapuolista sijaisen mielestä.

Minä muistan varhaisjakajia. Joka aamu, lämmöllä. Teette minusta onnellisen. — 2 lehden tilaaja & yökyöpeli AT

Varo Helminen! Koulutetut naiset kävelevät kohta ylitsesi.

Kouvolan keskustan porukka: tulkaas ihailemaan Voikkaan jouluvaloja. Täällä se joulumieli riamastuu.

Toikka edustaa ja ajaa hienosti kaupungin asioita. Sit nämä räyhäävät, omaa etua ajavat vanhat herrat joutais vaihtoon! — Käytöstavat kunniaan