Napakat: Mistä löytäisin maistuvan tomaatin?

Suomen hallitus pitää meitä yli 70-vuotiaita aaseina antaessaan 20 ohjetta, jotka ovat olleet itsestään selviä ainakin meille.

Väkeä on moitittu lääkäriaikojen käyttämättä jättämisestä. Minun aikavaraukseni Kymsote itse siirsi eikä uutta aikaa ole kuulunut.

Teemu Keskisarja on mielestäni raskaan sarjan historioitsija. Erinomainen kolumni IS 19.5. "YLE:een puhaltaa ajanhenkeä mm. somekansa, jonka älyn ja etiikan varaan ei voi laskea yhtään mitään". Eipä voi osuvammin todeta.

Pitäisi suosia kotimaista tuotantoa mutta miten suosit kun esim. kotimainen tomaatti on täysin mauton. Ei ole väliä onko luomua vai ei. Mistä löytäisin maistuvan tomaatin?

Suomi teki virheen antaessaan STM:n jääräpäiden leimata maskit hyödyttömiksi. Ne eivät ole, ja nyt olisi järkevää ottaa maskit isojen kokoontumisen ehdoksi. Pääsylippuun liitetty maski esimerkiksi elokuvateattereissa ja urheilukatsomoissa olisi hyödyllinen vaihtoehto.

Kouvolalla jatkuvan kasvun periaate puuston hoidossa. Silloinhan jokainen vanha puistopuukin pitäisi kaataa ja tilalle uusia taimia. Kauhea ajatuskin.

Puut voivat elää hyvin vanhoiksi. Nyt kaadettu "vanhoja ja vaarallisia" puita jotka ovatkin olleet täysin terveitä. Ihmisten puupelko käsittämätöntä.

Nuorten kaahailu saatava kuriin, lisääntynyt kovasti! Opitaan jo mopolla/vespalla. Etenkin tytöt kaahaavat jo vespoillaan kaupunkirajoitusalueilla! Teinivero Jes. Mäkkäriroskien heitto maahan osoittaa äärettömän tyhmyyden!

Jotain ristiriitaa kun kehotetaan hävittämään vaaraton jättipalsami joka kukkii pakkasiin saakka, lupiinit ja voikukkiakin vainotaan ja samalla kehotetaan pelastamaan pörriäiset. Kaikki ovat niille tärkeitä. Antakaa tien pielten myös kukkia rauhassa.

Pörrö

Onpas kiva kun viimeinkin tulee puihin lehdet ja peittää naapurin törkypihan roskaiset ja romuiset näkymät! Jätteiden ja käyneen kompostin hajusta ei ikävä kyllä pääse, eikä jätetynnyrin kärystä.

Nitriitittömiä makkaroita lähikauppoihin, kiitos. Grillauskausi ilman syöpää.

Nyt kannattaisi Kouvolan investoida lentokenttään. Se sopisi niin hyvin tähän kansainväliseen ja vetovoimaiseen ilmapiiriin. Se olisi ihana investointi tulevaisuuteen kuten Kimolan kanava tai RTT-terminaali. Tuhlattais taas muutamia miljoonia ilman pelkoa tuottavuudesta. Olishan verovaroille käyttöä.

Paljonkoha Kouvola säästäis, jos se myis Kouvolatalon? 10 vuotta joka kesä kalliita kattoremontteja. Museossakii käy muutama asiakas/päivä, eikä se vertaudu oikein vuosittaisii kävijätilastoihi. Säästettäis verovaroi. Mietin vaan, kun vuosikausii oon vieressä asunu ja menoa tarkkaan seurannu...

Etäopetus, lähiopetus, digiopetus. Tämä kaikki on mahdollista kokea ensi syksynä opettajien lomautusten aikana, Kouvolassa.

Minulla ehdotus: Nyt kaikki nuoret siivoamaan Mäkin ymäristöä. Ja myös siivoamaan vesistöjen varsia. Siellähän he aikaansa kuluttavat. Ne roskat voisi saman tien laittaa roskikseen tai viedä vaikka taskussa kotiin. Pysyy kaupunki siistinä. Asennevammako?

Itse itsensä "varakansanedustajaksi" nimennyttä Korpivaaraa kirvelee Lindströmin eduskunta- ja ministeriura. Esiintyy kaiken asiantuntijana, mutta on vain vallanhaluinen mustamaalaaja.

Hyvä idea tuo teinivero. Meidän koira ei ole heittänyt yhtään tölkkiä luontoon, eikä huudattanut mopoa yötä myöten kartsalla. Kannatan ehdotusta.

Kyllä loikkari on loikkari, äänestäjien pettäjä. Eikä se muuksi muutu selittelemällä ja muita syyttelemällä.

MJ

Kyllä Kouvolan poliitikkoja viedään. Mikä ihmeen Koks? Miksi sallitaan virheellisesti lyhentää Kymenlaakson keskussairaalan nimeä? Kouvolan Sanomat, älkää olko ääliöiden apuna.

Laittakaa Kuusaan kirkon risteykseen kamera-auto mittaamaan molempiin suuntiin Valtakatua, viikon ajaksi. Kyllä tulisi paljon kortittomia. Todella suuria ylinopeuksia.

Hei te koirien vihaajat jotka haluaisivat koiraveron. Oletteko ajatelleet kuinka paljon koirista on iloa monelle yksinäiselle. Jo mielenterveys paranee koirien kanssa. Mutta monellakaan ei välttämättä ole sitä rahaa koiraveroon. No mutta kaikenlaisia veroja toki voisi olla teillekin ja ehkä kannattaa hiukan löysätä sitä kiristävää pipoa.

Ihmiset haastetaan keräämään roskia rannoilta. Minä haastan koululaitoksen sivistämään ihmisiä roskaamisen estämiseksi. Missä on roskaajien sivistys?

Sopeutumisrahaa veronmaksajien piikkiin vielä vajaa vuosi jäljellä niin ehtineekö vielä kirjan jatko-osa markkinoille.

Kansakoulun Luonnonkirja: Koira on petoeläin.

Poliitikko otti itse täydet ansiopäivärahat, puolusti kiihkeästi muilta työttömiltä leikkaamista, saa itse 2 vuoden sopeutumisrahat, sitten vain pyytää anteeksi.

Tosi viisasta porukkaa tämä ministerikvintetti. Nyt he osaavat jo minuuttien tarkkuudella sanoa, koska korona tarttuu ravintoloissa/vastaavissa ja koska ei!

Kyllä oli pelkkää katkeruutta täynnä Lindströmin ulostulo. Ei vaikuta reilulta pelikaverilta ollenkaan.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset