Napakat: Kiitos Marita Toikka sitoutumisesta kaupunkimme asioiden hoitamiseen vaikeassa tilanteessa!

Nyt kun hallitus on pannut yritysten ja työnantajien raha-asiat kuntoon, onko nyt työmiehen vuoro? Palkan lisäkustannukset pois ja verot puolustukseen, niin ja valtio maksaa vuokran!

Lopputili

Nallet ikkunalla näyttää todella vaaralliselta leikiltä. Älkää herran tähden antako lastenne leikkiä avoimen ikkunan ääressä. Siinä kun kurkotellaan mahdollisesti tippuvan nallen perään...

Niillä ihmisillä se suurin hätä on, jotka asunnottomina, syrjäytyneinä ja päihdekoukussa kuljeskelevat kauppakeskuksen kulmilla. Parempiosaiset, tätä on monen elämä ja arki.

Selvisi minullekin kun oikein ajattelin tuo vessapaperin kova menekki. Siitähän kaikki tekee suusuojuksia.

Kouvolan päättäjät sokeita ja kuuroja. Kiina mahdollisuus, eivätköhän mahdollisuudet jo koettu ja karvaasti.

Kiina, Kiina. Milloin kaikki kytköksemme tulevat ilmi? Aivan uskomatonta.

Marita Toikka, kiitos ratkaisustanne. Se antaa toivoa kaupungin asukkaille.

Miten varusmiehet saavat matkustaa ja levittää virusta? Hakevat taudin lomilta, tarttuttavat palatessaan varuskunnassa muut ja sitten taas lomille!

Ei ole oikein, että Kuusaalla lasten koulureitin varrella on Kymsoten korvaushoito ja pistoshuumeiden käyttäjien likaisten pistosvälineiden vaihtopiste.

JORGE

Etäkoulua kaksi viikkoa takana. Haluaisi antaa oppilailleen enemmän kuin pystyy. Yhtä lailla omat lapset vaativat apua ja huolenpitoa. Iäkkäiden vanhempien tilanne huolettaa. Olemme samassa veneessä, emme eri puolilla. Kiitos ymmärtäväisille perheille.

Entäpä jos siivoojat kävisivät huomenna lakkoon. Ammattikunta jota ei juurikaan noteerata. Mieti sitä!

Kaikki pienipalkkaiset tärkeää työtä tekevät ansaitsevat nyt kiitoksen. Kaupan kassat, siistijät, apteekin myyjät, lasten hoitajat, roskakuskit, rekkakuskit, postinjakajat ym. pikkuduunarit, jotka on unohdettu tärkeitä töitä mainittaessa. Kiitos.

Eikö kukaan muista miten tärkeää työtä tekevät päivähoidon henkilökunta? Ilman heitä jäisi moni taho menemättä tärkeisiin töihin. Päivähoidossa työntekijät ottavat myös riskin sairastua itse.

Huolestunut

Kiitos Marita Toikka sitoutumisesta kaupunkimme asioiden hoitamiseen vaikeassa tilanteessa! Luotamme sinuun. Varjelusta ja viisautta toivotamme. Kaikkea hyvää myös läheisillesi.

Taas on nuo pihojen komistukset tulleet. Nuo rumat teräshökötykset trampoliinit, pitäisi kieltää koko laite.

Eläkeyhtiö Ilmarinen päätti olla perimättä vuokraa ravintolayrittäjiltä toukokuun loppuun saakka. Luin lehdestä. Hienoa! Kiitos! Vastuullinen päätös!

Miksi tarkastuspisteellä Uudenmaan rajalla ei tarkasteta rekan sisältöä. Kontissa voi mennä kuka vaan pääkaupunkiin ja päinvastoin?

Autoilija

Alkoholista tuskin apua koronaan. Tappaa vain aivosoluja. Aiheuttaa riitaa ja riettautta. Lapset kärsii ja pelkää. Raitis reilu ei horju heilu.

M-R S

Uusimmat uutiset