Napakat: Pitääkö autojen pesu kieltää erikseen uimarannoilla, kun niitä nyt pestään aivan rannan tuntumassa? Näin Valkealassa

Kyllä on ystävällisiä ihmisiä, kiitos kahdelle naishenkilölle, jotka neuvoivat Marjoniemen terveysasemalle.

Nyt on näkynyt käytettyjä maskeja tievarsilla ja raviojissa, mistä ne saattavat joutua esim. lastenleikkeihin.

huolestunut

Paatero lauantaina ääniä kalastelemassa Kouvolan torilla. Seuraavana tiistaina kirjoittaa Kotkan lehdessä kuinka hän ajaa itärataa rantaratana Kotkaan. Kuinka se kehtaa? Pitääkö kouvolalaisia tyhminä?

Itärata Kouvolaan

Kouvolan vanhan hautausmaan parkkipaikka, taaperoille olisi kyllä mieluinen.

"Unohtu nuo kurahousut"

Sama meno jatkuu Kouvolassa. Valtuutettujen oma etu on 1. asia ja sen jälkeen kaverin jne. Äänestäjät olisiko oikeasti päästävä eroon näistä – tulevat liian kalliiksi?

Jälleen viiltävän terävä kommentti R. Pehkoselta. RRT perustuu utopioihin; toivotaan, toivotaan tai mutu-oletuksiin. Jälleen härskiyden huippu veroeurojen käytössä; ehjä on edessä nopeammin kuin kuvitellaan.

Pitääkö autojen pesu kieltää erikseen uimarannoilla, kun niitä nyt pestään aivan rannan tuntumassa? Pesuvedet vaahtoaa rantavedessä. Näin Valkealassa.

Painettiinko Kuusankosken seurakunnassa paniikkinappulaa 70-vuotiaiden juhlan perumisesta siksi, että KS:n kyseli? Tutkittua on, etteivät seitsemänkymppiset ole viruslinkoja ja kirkossa on väljää.

Paula Koskela

KS:ssa olleessa jutussa esitettiin aika absurdi väite, että Kotkassa kotipaikan omaavan orkesterin kannattajalistassa on enemmistö Kouvolasta. Listoja kirjoiteltu jutun mukaan Kotkassa. Tarkoituksella saada täysimittainen rahoitus Kouvolasta Kotkaan.

JK

Millä perusteella Ydinkeskusta kieltää puolueiden osallistumisen markkinoille. On tämä kaupungin määräys.

Älkää ihmiset puristelko persimoneja kaupassa. Ne kypsyy kyllä muovipussissa kotipöydällä suit sait sukkelaan. Eikä niitä näin korona-aikana tee mieli ostaakaan kun näkee kuinka paljon niitä on kähmitty.

Mikä mahtaa olla ns. Virkkulankylän todellinen kustannus! Jonkun utopistin ihme viritys! Kuka haluaisi syrjäisiin pikku loukkoihin, yhteisöllisyys luo toiminnan, apua! Nyt tukiasuntoina, asuntomessualue ihan kuollutta aluetta.

Lamminmäen olisi itse pitänyt ottaa vastuu ja johtajuus omana aikanaan, eikä viisastella niillä nyt. Nyt pestään edelleen Laurin pyykkejä.

Ministeri Kiuru vetoaa siihen, että WHO suositteli globaalia maskien käyttöä vasta toukokuussa. Hän unohtaa kertoa, että sitä ennen WHO ei kuitenkaan väittänyt maskeja hyödyttömiksi ja vahingollisiksi, kuten Suomen hallitus teki. Varsinainen vahinko aiheutui siitä, että syntyi pysyvä "maskikriittisten" potentiaalisten tartuttajien joukko. Olisi riittänyt sanoa, ettei maskeja vielä suositella (koska niitä ei vielä ollut).

Kannatan maakuntateatteria ja -orkesteria. Sijoituspaikka Kouvola tai Kotka.

Demarit, vihreät, SAK ja tietenkin paperimiehet pitäisi kriminalisoida niin maailma olisi parempi paikka asua. Ainakin kun napakoita lukee.

Kouvola päätti sitten pilata kaupungin suosituimman frisbeeradan Valkealassa.

Kymijoen uusi rantareitti on ahkerasti käytetty jo nyt. Parhaat pysäköintipaikat löytyvät Rusinlautan mattojenpesupaikan yhteydestä, josta reitti alkaa. Myös Rauhanvirran leikkikentän parkkipaikka on hyvä.

Onko todella luvallista pitää omakotitaloalueella kaatopaikkaa? Rakennustarvikkeet, autot, kaikenlaista rompetta piha täynnä. Houkuttelee tuholaisia (hiiret, rotat ym.). Linnut repineet ja levittäneet roskaa. Tavaramäärä vain lisääntyy. Ryhtiliikettä.

Jari Lindström ja Kouvolasta karannut entinen kaupunginjohtaja Lauri Lamminmäki varoittelevat kaupungin tuhlailusta. Turhaa puhetta: rahaa saa ja se on halpaa. Myös kuntaveroa on varaa korottaa, kun sote kerran menee valtion maksettavaksi. Oikeistopihtarit vaan sivuun vaaleissa.