Napakat: Toisten pihojen läpi oikaiseminen on törkeää! Oli se sitten vaikka kerrostalo!

Tutkimusteni mukaan teiden varsilla olevat koirien kakat lieventävät merkittävästi coronan oireita.

Minä en tässä tilanteessani varsinaisesti pelkää koronaa, vaikka en sitä ehdoin tahdoin hanki. Isäni mummo Virroilla kuoli keuhkotautiin hyvin nuorena, kuin myös yksi heidän lapsistaan.

Kaupassa elintarvikepuolella myyjä kulkee pleksi melkein kohtisuoraan otsalta ja puhuessa vielä nostaa leukaa, että varmasti kaikki pöpöt leviää ympäristöön.

Tuo toisten pihojen läpi oikaiseminen on törkeää! Oli se sitten vaikka kerrostalo! Vieläpä aikuiset ihmiset! Hävetkää!

Siis ihanko oikeasti yhteisillä rahoilla kustannetut kuntoreitit kuuluvat vain niille, joilla on varaa hankkia hiihtovarusteet, eikä riesanaan hiihdon estäviä fyysisiä ongelmia.

Annetaan kunnia Utin jään jäädyttämisestä kylän miehille eikä kaupungille, kuten lehtijutusta sai käsityksen.

Ylpeä uttilainen

Ennen kuin pakkosiirrätte lähihoitajia ottakaapa selvää kuuluuko riskiryhmään ja onko perheessä riskiryhmään kuuluvia.

No jo on liikunta-asiat mallillaan Kouvolassa! Ladutkin "saa" oikein itse tehdä, aivan uskomatonta sekoilua. Siis mahtavasti hoidettu, Kouvola! Kertakaikkiaan naurettavaa!

Ei ihme, että politiikkaan ei luoteta, kun Rinnekin möläytti KS:n jutussa, että hän voisi ryhtyä ministeriksi jos SDP siitä hyötyy. Luulin, että niitä hommia tehdään isänmaan eduksi.

JJJ

Ratamoon pyritään saamaan vähintään samat palvelut kuin ennen? Ratamon rakennuskustannukset pienenivät puolella (mitkähän ovat toteutuneet kulut)? Poksin tiloille ei ole keksitty käyttöä? Tämä olisi varmaan ollut syytä huomioida ennen uuden rakennuksen aloittamista?

Nyt meni pahasti pieleen. Vuokralaitureiden hintojen verrokkikaupunkeina käytetty aivan eri mittakaavassa toimivia – Lahti, Kotka, Lappeenranta, Hämeenlinna! Huimilla vuokrilla ajatte pois nykyisetkin veneilijät!

Nyt ei parhaatkaan selitykset auta, jos ei perusasiat ole hallinnassa ruoan valmistuksessa. Samat salaatit ovat listoilla kesät talvet ja laatu voisi olla parempaa. Turvallisia aterioita toivoen!

Lauantai-ilta klo 20. Luistelijat otsalamppujen kanssa Lehtomäen luistinradalla. Kaupunki valot päälle. Vai säästetäänkö sähkössä?

Isompi tai pienempi media yhtä kattava on tarkistus mahdollisuus tutkia virheet. Koskee myös somea. PS on yhtä luotettava kuin muutkin puolueet. Paitsi, että tämä arvostettu yhteinen henki on ainut, jolla pieni ja varaton ihminen on huomioitu tasavertaisena. Mitä vanhat ja isot ovat tehneet? Pieni ihminen kantaa kortta ja vastuuta. Kohta on taas aika kantaa ystävät hyvät korret yhteiseen laariin. Näin pienikin kiittää. Paljon vielä työtä.

Olin metsälenkillä hiihtoladun lähistöllä ja melkein astuin jätöskasaan, jossa oli paperit mukana. Epäilen hiihtäjän tekoseksi. Ei nyt voi syyttää koiraa tai sitten se on hyvin koulutettu.

"Rokotetieto kulkee huonosti" otsikoi media. Ennen syksyllä 1939 Roosevelt informoi Suomen lähettiläälle Molotovin ja von Ribbentropin sopimuksen lisäpöytäkirjasta, mutta täällä Koti-Suomessa lähettilään raportti hautautui kiireettömien papereitten läjän pohjalle.

Luetuimmat