Sana sunnuntaiksi: Jumalan siunausta!

Siunatkoon ja varjelkoon sinua Pyhä Kolmiyhteinen Jumala, Isä, Poika ja Pyhä Henki.

Siunatkoon sinua Isä, joka tietää ja tuntee sinut täysin. Hän on tuntenut sinut jo äitisi kohdusta. Hän on suorastaan suunnitellut sinut. Hän tuntee herkkyytesi ja kovuutesi, kaipauksesi ja rikkinäisyytesi. Hän näkee, kuinka elämä on sinua kohdellut. Hän tunnistaa missä kohdin tarvitset apua, missä siipesi kantavat. Tämä Isä sinua siunatkoon. Antakoon persoonallesi hyviä kasvun antimia. Hoitakoon sisintäsi. Olkoon ilossasi mukana.

Siunatkoon sinua Poika, joka tuli kutsumaan juuri sinua yhteyteensä. Poika, joka antoi elämänsä sinun käyttöösi, ravinnoksesi. Poika, jonka ristinkuolema avasi tien ikuiseen elämään. Suurimmallekin sörssääjälle, sinulle — ja jopa minulle. Poika, joka edusti rakkautta, oli rakkaus ja on rakkaus. Poika, jonka vuoksi olet armahdettu — ei tarvitse itse pinnistellä, ei tarvitse ponnistaa ollakseen rakastettu. Tämä Jumalan Poika sinua siunatkoon ja antakoon kokea, mitä tarkoittaa, että Hän riittää.

Siunatkoon sinua Pyhä Henki, joka on ihan juuri tässä. Vieressäsi ja sinussa. Sait Hänet kasteessa lahjaksesi. Hän on uskon lahjan antaja ja virvoittaja. Siis antakoon Hän sinulle uskon Jeesuksen voittoon. Uskon, että taivaassa tavataan. Uskon ja toivon, että tässä elämässä on järki ja mieli. Antakoon sinulle rohkaisunsa, virvoituksensa ja rakastamisen lahjan. Siunatkoon sinua niin, että tiedät olevasi arvokas. Siunatkoon niin, että voit kokea hänen lohduttavan ja puhuvan sinulle kauniita sanoja. Kutsukoon sinut lähelle Jumalan pyhyyttä ja rakkautta.

Siis siunatkoon sinua Pyhä Jumala. Kumarru Hänen eteensä. Hiljenny kuulemaan Hänen äänensä. Lue Hänen Sanaansa. Kerro Hänelle asiasi, elämäsi, huolesi ja riemusi. Pidä Häneen yhteyttä. Hän kuulee varmuudella ja vastaa ajallaan. Hänen siunauksensa on parasta, mitä voit ikinä saada. Siinä siunauksessa on läsnä elämän vire, rakkauden hoiva ja täydellinen kantaminen. Jää Jumalan rauhaan!

Tuija Nuutinen
vs. kappalainen
Kouvolan seurakunta