Kaupallinen yhteistyö | Kauppakeskus Veturi

Yhteinen kivijalka tarjoaa asiakkaalle ostamisen helppoutta

Yhteinen kivijalka tarjoaa asiakkaalle ostamisen helppoutta

Tutut yrittäjät jalostavat toimivissa puitteissa paikallisia palveluita hyvällä tuotevalikoimalla kilpailukykyiseen hintaan. Yrittäjyys on Veturissa voimavara, joka vahvistuu yhdessä.

Jatkojalostan kukista ja viherkasveista kokonaisuuden, missä on visuaalista näkemystä asiakkaan toiveiden mukaisesti. Näin kertoo Viherpeukalot -liikkeen yrittäjä Helena Lautamatti, joka imi yrittäjyyden itseensä jo lapsuuden kodista.
- Teemme kaiken sidonnan paikan päällä. Minulle käsillä tekeminen, viherala ja yrittäminen ovat elämäntapa.

Vaatteista ja pukeutumisesta pitävä Tuija sekä kaikenlaisiin urheiluvälineisiin mieltynyt Jari Seppänen löysivät toisensa Kouvolan keskustassa kauppaympäristössä. Nyt he pyörittävät yhdessä Intersport -ketjuun kuuluvaa urheilun, vapaa-ajan ja hyvinvoinnin liikettä.
- Yrittäjyys pistää tekemään. Voimme tarjota paikallisesti laajan tuotevalikoiman hyvällä hinta-laatu -suhteella. Sen mahdollistaa asiakkaalle ison ketjun tuki.

Jari ja Tuija Seppäsellä on 16 vuoden yhteinen kokemus Intersport-liikkeen yrittäjinä.

Kino 123 perustuu liikeidealtaan nimenomaan kauppakeskusmiljööseen. Veikko Viitasen ja Marko Hartaman vahva näkemys on osoittautunut oikeaksi, sillä hyvän elokuvaelämyksen ystävät ovat ottaneet omakseen nykyaikaiset teatterisalit.
- Kunnossa olevat puitteet, helppo saavutettavuus ja kattava tarjonta antavat vaativalle asiakkaalle vastinetta.

YRITTÄMISEN ARJEN KASVOT

Marko Hartama ja Veikko Viitanen halusi tuoda leffateatterin sinne, missä ihmiset luontaisesti ovat.

Lautamatti, Seppäset sekä Hartama ja Viitanen toimivat yrittäjinä kauppakeskus Veturissa. Heille kauppapaikan valinta ei ole elämää ja yrittämistä isompi asia. Yrittäjä kun perustaa liikkeensä sinne, missä hän uskoo voivansa palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla.
- Täällä on meidän kivijalkamme ja kauppamme, missä kohtaamme asiakkaamme ja palvelemme heitä heidän moninaisissa tarpeissaan, paaluttaa Jari Seppänen.

Viitanen nostaa keskiöön Veturin keskeisen sijainnin Kouvolassa, ja pysäköintipaikka löytyy aina kyllin läheltä sisäänkäyntiä riittäväksi asiointiajaksi.
- Halusimme tuoda leffateatterin sinne, missä ihmiset luontaisesti ovat. Täällä on paljon muita palveluita, mikä mahdollistaa usean tarpeen tyydyttämisen samalla kertaa.

Veturin erikoisliikkeiden yhtenäiset aukioloajat ovat Lautamatin mielestä ehdoton vahvuus, mikä tietää asiakkaalle varmuutta usean eri palvelun saatavuudesta samalla käynnillä. Pienenä yrittäjänä hän arvostaa Veturin yhteen maaliin pelaavaa työilmapiiriä.
- Koemme täällä vahvaa yhteisöllisyyttä. Olemme läheisiä työkavereita keskenämme ja tuemme toisiamme, mikä on tärkeä voimavara yrittäjälle.

SITOUTUNUTTA TYÖLLISTÄMISTÄ

Digitaalisuus on läsnä tämän päivän yrittämisessä. Elokuvan katsojalle se merkitsee laadukasta kuvaa ja ääntä viimeisimmällä tekniikalla toteutettuna. Yli 30 vuotta elokuva-alalla toiminut Viitanen kokee digitalisoinnin yrittäjänä positiivisesti, sillä kaikki teatterit saavat nyt uutuuselokuvan yhtä aikaa.

Seppäsille kaupan sähköistyminen näkyy tavaran saatavuudessa, kaupan kansainvälistymisessä ja verkkokaupan merkityksen lisäämisessä. Heidän roolinsa yrittäjänä kuitenkin on ja pysyy, 16 vuoden yhteisellä kokemuksella he tietävät, että asiakas arvostaa yksilöllistä palvelua ja valikoiman vertailua.

Reilut 26 vuotta kauppakeskusmaailmassa toiminut Lautamatti on nähnyt kukkien tulemisen yleiskauppoihin helpon myymisen periaatteella. Yrittäjänä hän kouluttaa itseään ajan henkeen ja tuo ammattitaidollaan kimppuihin ja asetelmiin lisäarvoa, sillä kukat ovat yksi tämän päivän sisustuselementti.

Nämä yrittäjät ovat kasvaneet yrittäjyyteen uutteralla työnteolla. Hartama niputtaa heidän kaikkien yrittäjyyden kulmakiven seuraavasti:
- Me annamme kasvomme paikalliselle yrittäjyydelle ja sitoudumme siihen joka hetki riskimme kantaen. Työllistämme täkäläisiä ihmisiä ja tuotamme yhdessä veroeuroja kotikaupungillemme.


KAUPPAKESKUS VETURI
Tervasharjunkatu 1
45720 Kuusankoski
www.kauppakeskusveturi.fi

Kauppakeskus Veturi

Toiminut viisi vuotta, avattu 13.9.2012

Myymälöitä 76, joista yrittäjävetoisia 37

Työllistää 650 henkilöä suoraan + paljon välillisesti

VETURIN 5-VUOTIS SYNTTÄRIT 15.-17.9.