Kaupallinen yhteistyö | Kymen Seudun Osuuskauppa

Lähellä ja läsnä – haluatko sinä olla omalta osaltasi vaikuttamassa alueesi palveluihin?

S-Pankin ja asiakasomistajuuden palvelupisteestä löytyy paikallisille tutut kasvot, jolta on helppo tulla kysymään apua monissa asioissa.

Haminan S-Pankin asiakaspalvelija Eija Soikkelin työn suola on asiakkaiden auttaminen.
Haminan S-Pankin asiakaspalvelija Eija Soikkelin työn suola on asiakkaiden auttaminen.

Kymen Seudun Osuuskaupan asiakasomistajia palvellaan asiakasomistajuus- ja S-Pankkiasioissa maanantaista lauantaihin laajoilla aukioloajoilla kolmessa asiakaspalvelupisteessä; Kotkan ja Kouvolan Prismoissa sekä Haminan S-marketissa.

–Olemme aidosti läsnä ja helposti lähestyttävissä, Haminan S-Pankin asiakaspalvelija Eija Soikkeli tiivistää hymyillen, - Meillä voi asioida ajanvarauksella tai ilman kaikkina aukioloaikoina.

Eija suosittelee varaamaan ajan asiakaspalvelupisteellä käyntiä varten, jotta välttyy vilkkaina aikoina jonottamiselta. Ajanvarauksen voi tehdä osoitteessa www.s-pankki/ajanvaraus

15-vuotisella työhistoriallaan paikallisessa osuuskaupassa hän on nähnyt säästökassasta siirtymisen S-Pankin aikaan, ja on ollut paikallisten asiakasomistajien tukena S-Pankin perustamisesta lähtien.

–Vaikka sähköiset palvelukanavat kehittyvät koko ajan, palvelemme edelleen asiakasomistajaa asiakaspalvelupisteillämme ihan perinteisesti paikan päällä.

”Vaikka sähköiset palvelukanavat kehittyvät koko ajan, palvelemme edelleen asiakasomistajaa asiakaspalvelupisteillämme ihan perinteisesti paikan päällä”, Soikkeli kertoo.
”Vaikka sähköiset palvelukanavat kehittyvät koko ajan, palvelemme edelleen asiakasomistajaa asiakaspalvelupisteillämme ihan perinteisesti paikan päällä”, Soikkeli kertoo.

Mukana muuttuvissa tilanteissa

Asiakasomistajuus toimii samalla periaatteella vuodesta toiseen, mutta palvelujen käyttö on monipuolistunut digitalisoitumisen myötä. S-mobiili kulkee puhelimessa mukana ja palvelee asiakasomistajaa asiakasomistajuuteen ja S-Pankkiin liittyvissä asioissa, on siellä missä tarvitaan.

– Pankkiasioinnin yhteydessä samalla istumalla hoituu S-mobiilin käyttöönottoneuvonta tai vaikka bonuskertymän tarkastus, Eija kuvailee, – Mobiilisovellus on kätevä. Tutut kuponkitarjouksetkin ovat helpommin haettavissa ja käytettävissä, hän vinkkaa.

Asiakkaiden auttaminen on asiakaspalvelukonkarin työn suola. Pitkissä asiakassuhteissa tullaan tutuiksi ja kuulumiset vaihdetaan aina kohdatessa ensin. Työssään hän näkee läpileikkauksen koko asiakaskunnan elämänkaaresta. Aina autetaan, ja jos ratkaisua ei ole heti löydettävissä, se etsitään.

S-Pankin asiakaspalvelussa hoituu niin asiakasomistajuusasiat kuin S-Pankkiasiat.
S-Pankin asiakaspalvelussa hoituu niin asiakasomistajuusasiat kuin S-Pankkiasiat.

Yhdessä, yhteisen edun eteen

Asiakasomistajuus on lähellä ja vuorovaikutteista, samalla ydinajatuksella mistä osuuskauppatoiminta on alun perin lähtenytkin – yhdessä tehden, yhteisen edun eteen.

Joka neljäs vuosi valittava edustajisto tarjoaa mahdollisuuden ottaa osaa osuuskauppayhteisön toimintaan paikallisella tasolla. Eija toivoisi edustajistoon nuorta verta uusin näkökulmin.

–Edustajisto tuo asiakasomistajien ajatuksia ja toiveita esille, ja vie viestiä yhteisen edun eteen työskentelystä takaisin kentälle. Päätöksentekoon nostettavissa asioissa edustajistolla on oma tärkeä roolinsa.

Vaaleissa ehdokkaaksi voi asettua jokainen 31.12.2020 mennessä Kymen Seudun Osuuskaupan jäseneksi hyväksytty, osuusmaksunsa kokonaan maksanut jäsen, joka vaalin alkaessa on täysivaltainen ja jonka vakituinen osoite on osuuskaupan toimialueella. Vain jäsen voi olla ehdokkaana, samassa taloudessa asuva rinnakkaiskortin haltija ei voi olla ehdokkaana. Kolme jäsenalueella asuvaa äänioikeutettua jäsentä voi perustaa ehdokaslistan.

Äänioikeus on jokaisella ennen vaalivuoden alkua 15 vuotta täyttäneellä Kymen Seudun Osuuskaupan jäseneksi hyväksytyllä henkilöllä.

–Sähköinen äänestysmahdollisuus on helppo tapa vaikuttaa! Eija kannustaa toukokuun äänestysajankohta jo mielessä siintäen.

Tutustu lisää osoitteessa www.osuuskauppavaalit.fi 

Ehdokasasettelu alkaa 15.2. ja päättyy 12.3. Vaalien äänestysaika on 17.-28.5. Tulokset julkaistaan 8.6.

KSO 2 rivia_sin.jpg