Kaupallinen yhteistyö | Kauppakeskus Veturi

Työ ja harrastus ne yhteen soppii

Kauppakeskus Veturin harrasteliikkeiden työntekijät tietävät, mitä myyvät, sillä oma harrastus linkittyy vahvasti työhön.

Aleksi Kauhanen
Aleksi Kauhanen

Chillailua pelin äärellä

Gamestopin myyjä Aleksi Kauhanen:

”Pelikaupassa työskentelyssä kohtaan omat intressini. Duunipäivän jälkeen en nimittäin chillaile telkkaria katsomalla, vaan pelaamalla. Muualla asuvien kavereiden kanssa vietän aikaa pelaamalla verkossa samaa peliä. Pelaillessa tulee vaihdettua myös kuulumiset.

Pelaan pelejä laidasta laitaan. Konsolilla, käsikonsolilla, puhelimella, tietsikalla. Välineellä ei ole väliä, kunhan peli on hyvä. Viimeaikaisia suosikkeja ovat olleet Crash Team Racing ja Night in the Woods, jossa tyttökissa palaa opintojensa jälkeen tyhjeneville kotikonnuille. Need for Speed -sarjan peleissä voi tuunata autoja, kiihdytellä turvallisesti ja tehdä uukkareita. Parempi pelissä kuin Korian suoralla.

Koska pelaan itse, teen peliarvosteluja nettiin ja seuraan pelialaa, olen pystynyt auttamaan asiakkaita. Jos en harrastaisi itse pelaamista, olisin työssä sormi suussa. Pelejä pitää pelata, jotta niitä voi suositella. Haluan tietää kaikista peleistä edes vähän.”

Tino Hovi
Tino Hovi

Lätkävinkkejä päivittäin

Budget Sportin myyjä Tino Hovi:

”Aloitin lätkän 5-vuotiaana. Ensin pelasin Aakoossa ja C-junnuista lähtien KooKoossa. Viimeiset kolme kautta olen ollut hyökkääjänä Kotkan Titaaneissa. Nyt parantelen kierukan repeämää eikä sopimusta ole.

Olen saanut yhdistettyä hyvin työn ja harrastuksen. Viime kaudella harjoituksia tai pelejä oli kuutena iltana viikossa, mutta pystyin vaikuttamaan työvuoroihini.
Olen pelannut myös futista ja kesäisin harrastan tennistä. Lätkään kuuluvat punttisalitreenit ja lenkit, joten tietämys urheilukaupan tuotteista oli aika hyvällä tasolla jo ennen kuin aloitin Budget Sportissa.

Autan melkein päivittäin asiakkaita jääkiekkoasioissa. Viimeksi eilen äiti ja luistelukoulua aloitteleva poika kävivät täällä. Kun pystyin opastamaan, että itse käytin aikoinaan tätä, asiakkaalle jäi hyvä fiilis.”

Paula Laurila
Paula Laurila

Solmuista syntyy mitä vain

Sinellin myymäläpäällikkö Paula Laurila:

”Harrastukseni on makramee eli solmeilu. Siinä tehdään erilaisia solmuja käyttämällä koristeellisia esineitä amppeleista avaimenperiin, kaikkea, mihin lanka taipuu.

Makramee on tullut itämailta Suomeen ja on nyt aika trendikäs juttu. Ystävännauhat ovat varmasti tunnetuimpia solmutöitä. Myös riipuksia, seinävaatteita ja koruja voi tehdä langoista.

Sinellistä löytyy makrameen harrastajille erilaisia lankoja, nyörejä ja kuteita sekä puurimoja, korunosia ja metallirenkaita, joiden sisään pystyy punomaan makramee-tekniikalla.

Opastan makrameesta kiinnostuneita alkuun ja kerron, mistä kannattaa hakea ohjeita. Niitä on varmasti miljoonia. Aluksi voi tuntua, ettei mitään synny, mutta kun jujun ymmärtää ja oppii pari solmua, niin vain taivas on rajana.”

Aleksi Kauhanen
Aleksi Kauhanen

Muita Veturin liikkeitä harrastajille

muun muassa • Clas Ohlson • Flying Tiger Copenhagen • Intersport • K-Citymarket • K-Rauta • Kino123 • Musti ja Mirri • Suomalainen Kirjakauppa • Tokmanni • Top Sport • Viherpeukalot

Kauppakeskus Veturi

Veturi_logo_verkkoon_oranssi.jpg