Kaupallinen yhteistyö | Kauppakeskus Veturi

Kesä, Kouvola ja kaupunkifillarit

Kaupunkifillaria voi käyttää toukokuusta lokakuuhun pienellä rahalla matkantekoon. Kauppakeskus Veturiin fillareilla poljetaan ostoksille, ja niitä käytetään myös bussimatkan jatkeena.

Aleksanteri Repo ja Antti Lääperi toivovat, että moni tutustuisi Kouvolaan uudesta perpektiivistä, vuokrafillarin satulasta.
Aleksanteri Repo ja Antti Lääperi toivovat, että moni tutustuisi Kouvolaan uudesta perpektiivistä, vuokrafillarin satulasta.

Kouvolan kaupunkikuvaan ilmestyneet oranssit vuokrafillarit ovat nimettyjä. Aleksanteri Repo polkee Vellamolla ja Antti Lääperillä on allaan Lilli.

Donkey Republicin kaupunkifillareita tarjoavan KaaKau Oy:n kaksikon mielestä vuokrafillari on vastaus moniin tarpeisiin.

– Joskus fillaria tarvitaan auton tai bussin korvaajaksi. Pyörän yhteiskäyttö on ensiaskel kaupunkielämän muuttumisessa. Se tuo joustavuutta ja helppoutta. Ei ole huolta omistamisesta tai omaisuuden katoamisesta, Repo sanoo.

Joskus fillaria tarvitaan auton tai bussin korvaajaksi. — Aleksanteri Repo

Pyörän voi otta käyttöön kännykkään ladatulla Donkey Republic -sovelluksella.
Pyörän voi otta käyttöön kännykkään ladatulla Donkey Republic -sovelluksella.

Aja niin kauan kuin haluat

Kauppakeskus Veturissa on kaksi kaupunkifillaripysäkkiä. Käyttötilastot kertovat, että pyörillä käydään kauppa-asioilla ja leffoissa. Lisäksi Onnibussin käyttäjät ajavat vuokrapyörillä keskustan ja Veturin väliä.

Kouvolassa oransseja fillareita saa viideltätoista pysäkiltä, mutta määrä lisääntyy vähitellen. Asuntomessujen porttien läheisyyteen tulee pysäkki, joten messuille voi mennä vuokrapyörällä tai messuvieras voi tehdä vaikkapa pyöräilykierroksen Korialla. Lisäksi raviradan parkkipaikalle tulee lisäpysäkki asuntomessujen ajaksi.

Kauppakeskus Veturissa on kaksi kaupunkifillaripysäkkiä.

Donkey Republicin pyörillä saa ajaa vapaasti missä haluaa ja miten pitkään haluaa. Kolmasosa ajoista kestää alle puoli tuntia, kolmasosa alle tunnin ja kolmasosa pidempään kuin tunnin.

– Puolessa tunnissa ajaa Veturista kaukaisimpiin palautuspisteisin. Siinä ajassa ehtii polkea yllättävän pitkän matkan, Lääperi kertoo.

– Puolessa tunnissa ehtii polkea yllättävän pitkän matkan, Antti Lääperi kertoo
– Puolessa tunnissa ehtii polkea yllättävän pitkän matkan, Antti Lääperi kertoo

Maksa Kouvolassa, aja Berliinissä

KaaKau aloitti fillarivuokrauksen viime kesänä saatuaan yhteistyökumppanikseen Veturin ja liudan kouvolalaisia yrityksiä.

Tänä kesänä se tarjoaa vuokrapyöriä jo kahdeksassa kaupungissa Suomessa, Haminasta Iisalmeen.

– Tuntui väärältä, että kaupunkipyörät olisivat vain isojen kaupunkien etuoikeus, Repo sanoo.

Mitä pidempi vuokrausaika, sitä halvemmat tunnit.

Mitä pidempi vuokrausaika, sitä halvemmat tunnit. Kertavuokrauksen hinta alkaa eurosta. 12 tuntia maksaa 10 euroa ja vuorokausi 12 euroa.

– Kuukausisopimuksen hinta on 9 euroa. Silloin kuukauteen kuuluu rajaton määrä tunnin mittaisia pyörävuokria kaikilla Donkey Republicin pyörillä. Siis vaikka Budabestissä, Berliinissä tai Kouvolassa. Olemme osa maailmanlaajuista kaupunkipyöräjärjestelmää.

Kauppakeskus-Veturi,-Kaupunkipyörät-(1-of-13)-verkkoon.jpg

Kuinka vuokraus toimii?

1. Lataa Donkey Republic -sovellus.

2. Paikallista vapaa pyörä.

3. Nauti pyöräilystä.

4. Palauta pyörä haluamallesi asemalle.

Katso lisää: kaakau.fi/ohjeet

Veturi_kartta_verkkoon.jpg

Fillarireitti Asuntomessuille

Ensin vuokrafillarilla keskustasta raviradalle. Sieltä ilmaisella bussilla asuntomessuille. Messuilta pyörällä Veturiin eväiden ostoon ja edelleen keskustaan terassille.

Kauppakeskus Veturi

Veturi_logo_verkkoon_oranssi.jpg