Kaupallinen yhteistyö | K-Supermarket Valtari

Hermoja ja aikaa säästävä kauppareissu — Katso videolta, miten vaivattomasti tilaat milloin tahansa K-Supermarket Valtarin verkkokaupasta

Verkkokaupan ostokset voi tilata joko kotiinkuljetuksella tai ne voi hakea Valtarin takaovelta. Kaupassa käyntiään voi puolestaan helpottaa Valtarin älykärryillä.K-Supermarket Valtarin verkkokaupan toimituksista huolehtii
kuljetusliike Ruokavaunu. Lauri Niemen mukaan suurin kynnys ruuan tilaamiseen
verkkokaupasta on varmaankin se, että asiakas pelkää saavansa huonolaatuista
tavaraa. — Sitä ei tarvitse kenenkään pelätä, sillä tarkistamme päiväykset ja
tuotteiden laadun joka kerta. Periaate on, että valitaan kuin itselle
valitsisi.

 

 
K-Supermarket Valtarin verkkokaupan toimituksista huolehtii kuljetusliike Ruokavaunu. Lauri Niemen mukaan suurin kynnys ruuan tilaamiseen verkkokaupasta on varmaankin se, että asiakas pelkää saavansa huonolaatuista tavaraa. — Sitä ei tarvitse kenenkään pelätä, sillä tarkistamme päiväykset ja tuotteiden laadun joka kerta. Periaate on, että valitaan kuin itselle valitsisi.    

Kouvolalaisen yrittäjän Mikko Rantalaisen aikataulut ovat kiireiset, kuten kaikilla, joiden elämä on työn, lapsiperheen arjen ja harrastusten pyörittämistä.

— Kun kuulin, että Valtarilla on verkkokauppa ajattelin, että sitä voisi kokeilla. Kyllähän arvokasta aikaansa viettää mieluummin muualla kuin työpäivän jälkeen kaupassa kiertelemällä ja kassajonossa, Rantalainen sanoo.

(Juttu jatkuu videon jälkeen.)

Rantalainen tilasi ostokset Valtarin nettisivujen kautta ja kävi hakemassa ne kaupan takaovelta. Lapsia ei tarvinnut purkaa autosta, eikä kenenkään raahautua kauppaan, sillä ostokset tuotiin ja pakattiin Rantalaisten autoon. Hän ei löydä yhtään syytä, miksei käyttäisi palvelua jatkossakin.

— Vaikka siinä oli pieni palvelumaksu, sen on valmis maksamaan, koska systeemi on hyvä. Arjen luksusta, joka säästää sekä aikaa että hermoja.

Ruokavaunu toimittaa ostokset kaikkialle Kouvolaan

Verkkokaupan asiakasmäärä on jo nyt ylittänyt kauppiaspari Minnamari ja Tero Turkian odotukset reippaasti.

— Tilauksen tekeminen netissä on erittäin helppoa. Asiakas valitsee tuotteet, jotka on jaoteltu tuoteryhmittäin. Verkkokauppaan voi myös tallentaa omat suosikkinsa, jolloin ostoslistan tekeminen helpottuu entisestään, Minnamari Turkia kertoo.

Kun tilauksensa tekee netissä illalla kello 23:een mennessä, toimitukset ehtivät seuraavaan päivään. Tilata voi myös puhelimella soittamalla.

Arjen luksusta, joka säästää sekä aikaa että hermoja. — Mikko Rantalainen

Rantalaisen käyttämän noutopalvelun lisäksi Valtarilla on kotiinkuljetuspalvelu. Ruokavaunu kuljettaa nettikaupassa tehdyt ostokset, ja jakelualue kattaa koko Kouvolan aina Kannuskoskelta Elimäelle ja Jaalasta Inkeroisiin.

— Kun asiakas tekee tilauksen, hän kertoo siinä myös, mihin aikaa toimituksen haluaa kotiinsa. Jakelu tapahtuu arkisin kello 12—18 välisenä aikana. Valtarin takaovelta ostoksensa voi noutaa kello 20:een asti, Ruokavaunun Lauri Niemi kertoo.

Kotiinkuljetus maksaa jakelualueella 12,90 euroa ja noutaminen Valtarista 6,90.

— Jonkun mielestä 12,90 voi tuntua paljolta, mutta joku hinta pitää ja kannattaa laskea myös omalla ajalle ja auton kilometreille. Puhelimeen ladattavalla K-ruoka-sovelluksen kanssa hinnaksi tulee noin 10 euroa kuljetukselta, koska sovelluksen käyttäjille joka kuudes toimitus on ilmainen, kertoo Tero Turkia.

Ja verkkokauppa saattaa säästää ja jopa auttaa painonhallinnassa.
— Kun tilaa netistä, tulee harvemmin tehtyä heräteostoksia, Turkia sanoo.

Mikko Rantalainen ei keksi yhtään syytä, miksei tilaisi ostoksiaan Valtarin verkkokaupasta. Jesse Rasalahti tuo Rantalaisen ostokset suoraan autoon.

Valtarissa ainutlaatuiset digitaaliset hintalaput

K-Supermarket Valtarin hyllyjen reunoissa on uudenlaiset, sähköiset hintalaput, joita löytyy Suomesta Valtarin lisäksi vain muutamasta kaupasta Porvoosta ja Helsingistä.

— Sähköiset hintalaput ovat erittäin kätevät, koska hinta päivittyy niihin aina automaattisesti, jolloin se on aina sama sekä lapussa että kassalla.
Koska henkilökunnan ei enää tarvitse käyttää aamun ensimmäistä tuntia hintalappujen vaihtamiseen, päästään koko kaupassa käsiksi heti suoraan toimintaan, kauppiaspari kertoo.

Älykkäiden hintalappujen lisäksi Valtarista löytyy myös älykkäitä ostoskärryjä. Smartcart-älykärry auttaa asiakasta näyttämällä, mistä tavarat Valtarissa löytyvät mutta se osaa kertoa tuotteiden ravintosisällöt. Älykärryn näytön voi myös yhdistää puhelimen K-ruoka-sovellukseen.

— Älykärry tietää ja kertoo myös aina Valtarin tarjoukset, ja sillä on 6 000 reseptin pankki, josta varmasti löytää ideoita omaan ruuanlaittoon, Minnamari Turkia sanoo.

Tästä Valtarin nettisivuille ja verkkokauppaan