Kaupallinen yhteistyö | Kauppakeskus Veturi

Oi ihana valmistumisjuhla!

Kesäkuun ensimmäisenä päivänä päähän painetaan valkolakkeja, juhlitaan ammattitutkintoja ja peruskoulun loppumista. Mutta mikä mahtaa olla valmistujalle mieluinen lahja?

Linda Vepsä on hankkinut ystävälleen desing-korut.
Linda Vepsä on hankkinut ystävälleen desing-korut.

Koruja, käsitöitä tai vaikkapa astioita

Linda Vepsä, 21:

”Valmistuin kaksi vuotta sitten Kuusankosken lukiosta. Lahjaksi pyysin vain rahaa, sillä olin menossa reissaamaan kahdeksi kuukaudeksi Indonesiaan ja Australiaan. Lisäksi sain kukkia oheislahjana. Opiskelen Tampereen yliopistossa varhaiskasvatusta, ja ostin tänä keväänä valmistuvalle ystävälleni design-korvakorut. Tiedän hänen arvostavan persoonallista käsityötä. Astialahja voi toimia nuorelle myös, mutta ei ehkä muut kodin esineet, varsinkin jos valmistuja asuu vielä vanhempiensa luona. Itsetehty kortti on aina kiva.”

Sanni Häkkinen toivoo, että saisi lahjaksi rahaa polkupyörän hankintaa varten.
Sanni Häkkinen toivoo, että saisi lahjaksi rahaa polkupyörän hankintaa varten.

Rahaa polkupyörän ostamiseen

Sanni Häkkinen, 23:

”Kahden vuoden opinnot ovat takana ja valmistun tänä keväänä koru- ja pienesineartesaaniksi KSAOsta. Juhlissani mukana ovat lähimmät ihmiset, illalla tapaan kavereita. Lahjatoiveita ei minulta ole hirveästi kysytty, mutta olen keräämässä kassaa polkupyörän ostamista varten, jotta pääsen kulkemaan kätevästi työmatkat. Jos ei tiedä nuoren mieltymystä, kannattaa hänelle hankkia vaikka lahjakortti tai antaa rahaa.”

Onni Saavalainen ilahtui valmistujaislahjaksi saamastaan ruukkukasvista.
Onni Saavalainen ilahtui valmistujaislahjaksi saamastaan ruukkukasvista.

Lahjakortti on varma valinta

Onni Saavalainen, 23:

”Ostin tyttöystävälleni valmistujaislahjaksi kirjan. Olin pannut merkille, kun hän sanoi kirjakaupassa, että tuo olisi mielekäs. Itse sain ammattiin valmistuttuani Jukkapalmun. Viihtyisä ruukkukukka toimii aina. Voisin kuvitella, että myös matkatoimiston, kirjakaupan tai vaatekaupan lahjakortti olisi varma valinta valmistujalle. Tai miksei myös passin ostaminen Jungle Juice Bariin, niin voi siemailla kesällä smoothieita. Mitään sellaista ei kannata hankkia, jolle ei ole käyttöä.”

Nishikin hybridipyörä on lahja liikkujalle.
Nishikin hybridipyörä on lahja liikkujalle.

Urheilulliset lahjat

Intersport Kouvolasta ostetaan nuorille valmistuville lahjakortteja, ja lahjakorteilla hankitaan varsinkin Adidaksen sandaaleja ja Peak Performancen huppareita, mutta myös lippiksiä, laukkuja ja urheiluvälineitä. Suosittu lahja on Polarin sykemittari Vantage M. Nishikin 313 hybridifillari on lahja hyöty- ja hupipyöräilijälle.

Hopeinen kaulakoru on nuoren naisen mieleen.
Hopeinen kaulakoru on nuoren naisen mieleen.

Lahjaksi yksilöllinen koru tai kello

”Oisko jotain erikoista?” asiakkaat kyselevät keväisin Timanttiset Kultakello Veturissa. Lahjaksi halutaan yksilöllinen koru, ja usein tiedossa on lahjan saajan toivomus. Valmistuville menee etenkin hopeisia kaulakoruja. Kalevala Koru on pysynyt korujen kestosuosikkina. Rannekelloista suosituimmat brändit ovat Tommy Hilfiger ja Daniel Wellington.

Moni kevään valmistuja saa lahjaksi älypuhelimen.
Moni kevään valmistuja saa lahjaksi älypuhelimen.

Älypuhelin panssarilasilla

DNA Kaupassa odotetaan toukokuun viimeisellä viikolla menekkiä älypuhelimille. Valmistujaislahjaksi toivotaan varsinkin Applen malleja, ja varusteeksi hankitaan usein panssarilasi. Lahjaksi saadun Applen kännykän suosituin väri on kulta. JBLn kuulokkeet ja kaiuttimet ovat nousseet kasvavaksi ilmiöksi lahjalistoilla. ”Hifistelijä” saattaa saada lahjaksi Sonyn kaiuttimet.


Kauppakeskus Veturi

Veturi_logo_verkkoon2.jpg