Esko Mänttärille partiolaisten korkein ansiomerkki

Anniina Perätalo

Esko Mänttäri sai Suomen partiolaisten korkeimman kunniamerkin Hopeasuden. Ansiomerkin järjestysnumero on 149.
Esko Mänttäri sai Suomen partiolaisten korkeimman kunniamerkin Hopeasuden. Ansiomerkin järjestysnumero on 149.

Kymenlaakson Partiopiirin syyskokouksessa Kouvolassa jaettiin harvinainen Hopeasusi-ansiomerkki. Sen sai uttilainen Esko Mänttäri. Mänttäri on yli 50 vuotisen partiouransa aika ollut aktiivisesti mukana Utin Pilvenveikkojen, Kymenlaakson Partiopiirin ja Suomen Partiolaisten toiminnassa. Mänttärin ansiomerkki on Hopeasusi nro 149. Kymenlaaksossa Hopeasusia on aiemmin jaettu neljä kappaletta.

Sääntömääräisten asioiden sekä piirin kehityssuunitelman lisäksi syyskokouksessa jaettiin myös Kymenlaakson Partiopiirin ansiomerkkejä. Kultaisen ansiomerkin sai edellinen piirinjohtaja Emilia Pulkki partiotoiminnan hyväksi tehdystä korvaamattomasta vapaaehtoistyöstä. Partiopiirin pronssiset ansiomerkit jaettiin Kristiina Mäkiselle, Minna Matilaiselle sekä Anniina Perätalolle, jotka ovat omissa rooleissaan edistäneet partiopiirin sekä paikallisten lippukuntien toimintaa.

Kokouksessa valittiin myös partiopiirin hallitus vuodelle 2020. Piirinjohtajana jatkaa Elina Toimela, erovuoroisten jäsenten tilalle valittiin Maria Rahkola, Sanna Laukkanen, Emilia Mahlio ja Toni Sakki. Tehtävissä jatkavat Kristiina Mäkinen, Jari-Pekka Väisänen, Annika Ukkola ja Anniina Perätalo. |

Anniina Perätalo

Luetuimmat