Sotaveteraanit virkistyivät Inkeroisissa

Roope Nieminen

Karhula-Kymin edustajat Kari Tiusanen, Hannu Valjus, Matti Kunnas ja Esko Pohju nauttivat konsertin esityksistä.
Karhula-Kymin edustajat Kari Tiusanen, Hannu Valjus, Matti Kunnas ja Esko Pohju nauttivat konsertin esityksistä.

Kymenlaakson Sotaveteraanipiirin virkistyspäivä 16. elokuuta kokosi jälleen noin 190 osanottajaa Inkeroisiin Kymenlaakson Opiston alueelle. Tulokahvien jälkeen piirin puheenjohtaja Arto Mikkosen ja Opiston rehtori Olli Laurilan tervetulotoivotusten jälkeen Kouvolan Soittokunta esitti johtajansa Iiro Palosaran ja juontaja-laulaja Ismo Saarikiven johdolla tunnin mittaisen konsertin. Konsertin jälkeen sopivasti porrastaen oli ruokailu sekä eri tehtävissä luontopolku, tikan- ja petankkipallon heitto.

Luontopolun tietävin oli Maija Alatalo Kouvolasta 10 pisteellä. Miesten paras oli Kauko Suurnäkki Haminasta, 9 pistettä. Joukkuekilpailun paras oli Kouvolan joukkue (Maija Alatalo, Sirpa Leino, Laila Laine ja Kaarlo Kantokari).

Tikanheitossa eri sarjojen parhaat olivat Anita Pöntynen Kouvolasta, Kauko Suurnäkki Haminasta ja Reino Pietikäinen Miehikkälästä. Petankkipallon heitossa tarkimmat olivat Helena Teljamo Kouvolasta ja Teuvo Dufva Virolahdelta (Haminan yhdistys). Iloisin mielin lähdettiin kotiin.

Toivo Hartikainen

Luetuimmat

Kommentoidut