Jehovan todistajat kokoontuivat aluekonventtiin Jyväskylässä

Pekka Kaseva

Jehovan todistajien aluekonventti Jyvsäkylässä.
Jehovan todistajien aluekonventti Jyvsäkylässä.

Jehovan todistajat järjestävät tänä kesänä aluekonventteja seitsemällä kielellä viidessä kaupungissa eri puolilla Suomea.

Jyväskylässä perjantaista sunnuntaihin, 14.—16. kesäkuuta pidetty aluekonventti oli kaupungin vuoden suurin seminaaritapahtuma ja se keräsi väkeä Jyväskylän Paviljonkiin keskimäärin lähes 3 000 henkilöä päivittäin. Tilaisuuteen osallistuivat myös todistajien seurakunnat Kaakkois-Suomesta.

Vuoden 2019 ”Rakkaus ei koskaan häviä” -konventin ohjelmassa käsiteltiin sitä, mitä apua Raamatun periaatteista on jokapäiväisessä elämässä. Tilaisuuteen sisältyi noin 50 ohjelmanosaa ja se esitettiin yleisölle esimerkiksi lyhyinä puheina ja haastatteluina. Ohjelmanosiin sisältyi lisäksi lyhyitä videoita kaikkiaan noin 70.

Aluekonventin lauantain aamupäivän ohjelman jälkeen järjestettiin myös uusien todistajien kastetilaisuus Keltinmäen koululla. Tilaisuudessa kastettiin 14 uutta todistajaa. Konventin ohjelman eräänä kohokohtana Paviljongissa esitettiin myös kaksiosainen ei-kaupallinen elokuva kuningas Josian elämästä.

Viikonlopun aluekonventti Jyväskylässä oli osa maailmanlaajuista tuhansien konventtien sarjaa. “Rakkaus ei koskaan häviä" -konventtien ohjelma tullaan esittämään kaikkiaan yli 200 maassa yli 400 kielellä.

Pekka Kaseva

Luetuimmat