Starboxilta viime hetken vinkit isänpäivään — Tai alkuviikkoon: kotoinen läskiloota, nacholautanen ja pehmoiset mokkapalat

Starbox

Starboxilta viime hetken vinkit isänpäivään — Tai alkuviikkoon: kotoinen läskiloota, nacholautanen ja pehmoiset mokkapalat

Jos isänpäivän pääateria on vielä tekemättä, tässä viime hetken vinkki Starboxin sivustolta: läskiloota, jota myös perunalaatikoksi saatetaan kutsua.

Tanjan iskä toivoi ruokaa isänpäiväksi ja antoi ohjeen, joka löytyy Maistamista-blogista.

Jos loota ei ehdi enää sunnuntaipäivälliselle, niin kokeile heti alkuviikosta!

Vaihtoehtona perinneruualle voisi olla Suvi Parkkisen Smiling forever-blogin nacholautanen.

Starbox

Jälkiruuaksi Starboxin sivustolta löytyvät kaikille sopivat pehmoiset mokkapalat, jotka ovat gluteenittomia, munattomia, maidottomia ja vegaanisia.

Resepti on Janne Kujalan Janne keittiössä-blogin sivuilla.

Starbox

mokkapala

Katso lisää reseptejä Starboxin ruoka ja juoma -osiosta.

Starbox.fi on Kaakon Viestinnän blogiyhteisö, jossa on tällä hetkellä yli 60 bloggaajaa. Blogien aihepiirejä ovat mm. hyvinvointi, matkailu, ruoka, leivonta, kauneus, muoti, urheilu, valokuvaus ja kädentaidot.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet