Starboxilta herkkuvinkit joulun kahvipöytään: Jouluiset keksitikkarit, simppeli ja mehevä banaanikakku ja 15 erilaista täytettä joulutorttuihin

Starboxilta herkkuvinkit joulun kahvipöytään: Jouluiset keksitikkarit, simppeli ja mehevä banaanikakku ja 15 erilaista täytettä joulutorttuihin

Joulu lähestyy kovaa vauhtia. Jos et vielä tiedä, mitä herkkuja loihtisit jouluksi, Starboxin bloggaajien vinkit auttavat.

Hurmaava-blogin pitäjä Mari kertoo, miten Domino-kekseistä saa helposti koristelemalla jouluisia keksitikkareita. Helppoa ja nopeaa, jälkiruokapöytään tai lahjaksi.

Tanjan banaanikakku eli banskukaakku on simppeli ja ihanan mehevä kakku kahvipöytään.

Joulutortuista löytyy uudenlaisia puolia, kun kokeilee Jannen keittiö -blogin 15 erilaista joulutorttutäytettä. Miltä kuulostaisi sitruunainen tuorejuusto ja lakritsinpalat joulutortun päällä?

Lisää reseptejä löydät ruoka ja juoma -osiosta.

Starbox.fi on Kaakon Viestinnän blogiyhteisö, jossa on tällä hetkellä yli 60 bloggaajaa. Blogien aihepiirejä ovat mm. hyvinvointi, matkailu, ruoka, leivonta, kauneus, muoti, urheilu, valokuvaus ja kädentaidot.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat