Kevät jatkuu Starboxin ruokaohjeissa: se parempi raparperipiirakka, ihan perinteinen kermakakku ja savusiikavoileipäkakku

Starbox

Starbox-sivusto pursuaa keväisiä ruoka- ja herkkuohjeita. Erityisen tuotteliaasti reseptejään on laittanut jakoon Anne-Mari Ollikainen, jonka Sokeristory-blogista löytyvät tämän maanantain vinkit.

Se parempi raparperipiirakka maistuu vaniljakermajäätelösiivun kanssa iltapäiväkahvilla takapihalla varjon alla.

Ei mousseja, ei yön yli hyydytyksiä, ei kelmutettuja vuokia eikä kreemipintaa. Ei edes sokerimassaa saatikka elintarvikevärejä. Näin syntyy ihan perinteinen kermakakku!

Starbox

Savusiikavoileipakakussa miedon kalan makua ei kannata peittää. Höysteensä siika saa perinteisistä voileipäkakkukasviksista eli kurkusta, tomaatista ja paprikasta sekä sitruunapippurista.

Starbox

Jos kesäjuhlia on tulossa, kannattaa myös vilkaista Sokeristory-blogin kirjoitus, jossa esitellään 16 näyttävää juhlaleivonnaista ohjeineen

Lue lisää reseptivinkkejä Starboxin ruoka- ja juomasivuilta!

Starbox.fi on Kaakon Viestinnän blogiyhteisö, jossa on tällä hetkellä yli 60 bloggaajaa. Blogien aihepiirejä ovat mm. hyvinvointi, matkailu, ruoka, leivonta, kauneus, muoti, urheilu, valokuvaus ja kädentaidot.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat