Starboxin vinkeillä ruokapöytään makkara-perunagratiinia, aurinkoista kanakastiketta ja kesäkurpitsa-jauhelihavuokaa

Starbox

Aurinkoinen kanakastike tuo kesän pöytään syksyn kynnyksellä.

Starboxin bloggarit ovat jälleen kokeilleet ja kehitelleet maukkaita reseptejä. Perjantain ruokaohjeissa on tarjolla makkara-perunagratiinia, aurinkoista kanakastiketta ja kesäkurpitsa-jauhelihavuokaa.

TiiPii-blogin Emmi-Riikan ehdotus ruokapöytään on aurinkoinen kanakastike kesäkurpitsalla ja kurkumalla. Kastikkeessa on makua tuomassa myös paprikaa, herkkusieniä, pähkinöitä, kaurakermaa, Himalajan suolaa sekä curryä. Käy lukemassa Emmi-Riikan ihanan kesäinen resepti täältä.

Starbox

Saisiko olla kesäkurpitsa-jauhelihavuokaa? Smiling Forever -blogissa on ohje.

Smiling Forever -blogin Suvi Parkkinen on kokannut kesäkurpitsa-jauhelihavuokaa. Ohje rakentuu jauhelihan ympärille. Vuokaan tarvitaan myös tomaattimurskaa, kesäkurpitsaa, sipulia sekä erilaisia mausteita.

Käy lukemassa Suvin ohje kesäkurpitsa-jauhelihavuokaan täältä.

Starbox

Makkara-perunagratiinia Willa Sarkon tapaan.

Willa Sarkko -blogin Jamiela Ruotsalainen on palannut kesäherkkujen ääreltä arkiruokien pariin. Tällaisia ruokia ovat esimerkiksi laatikkoruoat ja gratiinit.

— Ne ovat parasta arkiruokaa. Maistuvia, helppoja, ja niistä riittää myös isommalle porukalle, kun tekee ruokaa tuplamäärät, Ruotsalainen kertoo. 

Jamiela Ruotsalaisella on tapana suunnitella kotiin kuuden viikon ruokalista. 

— Valmiin listan kanssa ei ole arpomista, että mitä tekisi. Toisaalta tulee tehtyä vaihtelevampia ruokia.

Syksyn ensimmäisiä arkiruokia Jamielan keittiössä on makkara-perunagratiini

Katso lisää reseptejä Starboxin ruoka ja juoma -osiosta.

Starbox.fi on Kaakon Viestinnän blogiyhteisö, jossa on tällä hetkellä yli 60 bloggaajaa. Blogien aihepiirejä ovat mm. hyvinvointi, matkailu, ruoka, leivonta, kauneus, muoti, urheilu, valokuvaus ja kädentaidot.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat