Starboxista muumiruokia lastenkutsuille: Haisuli-voileipäkakku ja hattivatti-suklaasormet

Starbox

Starboxista muumiruokia lastenkutsuille: Haisuli-voileipäkakku ja hattivatti-suklaasormet

Starboxin Pappila-blogissa on tällä kertaa panostettu erityisesti ruokien ulkonäköön. Blogin pitäjä on nimittäin kehitellyt tyttärensä syntymäpäiville muumiteemaisia herkkuja.

Muumilaakson häijyimmän kelmin Haisulin ulkonäkö on ikuistettu voileipäkakkuun. Haisuliin tarvitaan muun muassa meetvurstia, oliiveja ja valkohomejuustoa.

Jos Haisulista ei saa kerralla tarpeekseen, siitä voi tehdä myös perunaleivoksia. Suklaasormista taas syntyy hattivatteja sulattamalla niiden ympärille valkosuklaata.

Starbox

Mikäli tarjoilu vielä kaipaa täydennystä, voi kokeilla rahkapulliaWilla Sarkko -blogin Jamiela Ruotsalainen suosittelee syömään ne heti tuoreeltaan tai pistämään pakastimeen.

Starbox

Lisää reseptejä löydät Starboxin Ruoka ja juoma -osiosta.

Starbox.fi on Kaakon Viestinnän blogiyhteisö, jossa on tällä hetkellä yli 60 bloggaajaa. Blogien aihepiirejä ovat mm. hyvinvointi, matkailu, ruoka, leivonta, kauneus, muoti, urheilu, valokuvaus ja kädentaidot.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat