Eurojackpotin ennätysvoittajat löytyivät viimein — Kolme kuukautta meni asiaa sulatellessa ennen voiton lunastamista

90 miljoonan voitto pelattiin Loimaalla — Voittajia on neljä.

Eurojackpotin 90 miljoonan voitolle löytyi kolmen kuukauden odottelun jälkeen ottajat.
Eurojackpotin 90 miljoonan voitolle löytyi kolmen kuukauden odottelun jälkeen ottajat.

Suomen kaikkien aikojen suurin rahapelivoitto on lunastettu tällä viikolla Veikkauksen pääkonttorista Helsingistä. Loimaan Prismassa pelattu Eurojackpotin rivi toi voittajille yhteensä noin 90 miljoonaa euroa.

Voittajat olivat yhteydessä Veikkaukseen ja kävivät pääkonttorilla kuittaamassa rahat tileilleen tällä viikolla. He ehtivät sulatella asiaa ennen rahojensa lunastamista lähes kolme kuukautta. 

Onnekkaat numerot arvottiin Eurojackpotin kierroksella 6 helmikuussa 2018. Voittajia on neljä. He ovat kotoisin Varsinais-Suomesta. Jokaisen voitto-osuus alavoittoineen on 22 504 200 euroa.

Peli oli ostovaiheessa jaettu viiteen osaan. Jokaisella voittajalla oli porukkapelistä yksi osuus ja lisäksi yksi neljäsosa viidennestä osuudesta. 

Voittajille tarjottiin pääkonttorilla juhlan kunniaksi leivoskahvit kuohuvan juoman kera. Edelleen hyvin hämillään voitosta oleva nelikko tahtoo pitää onnenpotkustaan erittäin matalaa profiilia. Elämä jatkuu raiteillaan, vaikka tilille tipahtikin nyt reippaampi summa rahaa.

Yksi voittajista perusteli viivyttelyä voiton lunastamisessa.

— Piti saada riittävästi aikaa jäsentää ajatuksia tästä asiasta.

90 miljoonasta eurosta ja voittotositteiden kohtalosta on pyörinyt helmikuusta saakka erittäin villejä huhuja ja spekulaatioita. Totuuden tiesi - ja tietää edelleen - vain harva.

— Ei sentään koira syönyt, yksi voittajista sanoi, mutta ei halunnut kuitenkaan avata enempää, missä he tositteitaan viikkokausia säilyttivät.

Eurojackpot on 18 maan yhteinen lottopeli, jota on pelattu maaliskuusta 2012 alkaen. 90 miljoonaa euroa on pelin sääntöjen mukaan suurin mahdollinen voittosumma. Se on voitettu pelin historian aikana neljä kertaa. Toukokuussa 2015 potti meni tshekkiläispelaajalle, lokakuussa 2016 Saksaan ja tammikuussa 2017 potti jakautui viidelle täysosumalle Saksaan, Hollantiin ja Tanskaan.