Tilaajalle

Vertailimme naposteltavat — Katso täältä, minkä verran erilaiset lastut ja snacksit sisältävät suolaa, rasvaa ja energiaa

Jos sipsit ovat harvinaista herkkua, huonoa omaatuntoa ei tarvitse potea, sanoo elintarviketieteiden maisteri Kirsikka Aittola.

Jos haluaa tehdä terveellisempiä valintoja ja olla totuttautumatta runsassuolaiseen makuun, kannattaa suosia esimerkiksi vähäsuolaisia lastuja. Jutun lopusta selviää, mitä nämä pussit tarkemmin katsottuna pitävät sisällään.
Jos haluaa tehdä terveellisempiä valintoja ja olla totuttautumatta runsassuolaiseen makuun, kannattaa suosia esimerkiksi vähäsuolaisia lastuja. Jutun lopusta selviää, mitä nämä pussit tarkemmin katsottuna pitävät sisällään.

Kymmenen pussia naposteltavia rapisee Kirsikka Aittolan ja Timo Keinäsen perheen keittiössä. On ruis-, juures- ja omenalastuja, siemensnackseja ja linssisipsejä.