Uriah Heepin konserttipaikka Kouvolassa vaihtuu — "Mahtavaa tällä kertaa esiintyä konserttisalissa", sanoo alkuperäisjäsen Mick Box

Richard Stow

Uriah Heep esiintyy Kuusankoskitalossa 10. lokakuuta.
Uriah Heep esiintyy Kuusankoskitalossa 10. lokakuuta.

Brittibändi Uriah Heepin esiintymispaikka Kouvolassa vaihtuu.

Yhtyeen oli määrä konsertoida 10. lokakuuta Mansikka-ahon liikuntahallissa. Konsertti siirtyy Kuusankoskitaloon.

— Tämä johtuu tuotantoteknisistä syistä, tarkemmin en osaa asiasta kertoa. Joka tapauksessa puitteet ovat Kuusankoskitalossa bändiä ajatellen selkeästi paremmat, kiertueen lehdistöpäällikkö Lasse Norres kertoo.

Mansikka-ahon liikuntahalliin ostetut konserttiliput kelpaavat sellaisenaan Kuusankoskitalossa. Kuusaasalin katsomo on Uriah Heep -konsertissa numeroimaton.

Jo ostetut konserttiliput kelpaavat sellaisenaan Kuusankoskitaloon

Kuusaasali on mitoitettu 486 hengelle. RH Entertainment oy:stä kerrotaan, että konserttiin on myyty tähän mennessä noin 450 lippua.

Vuonna 1969 perustettu Uriah Heep soittaa Kuusankoskella kokoonpanolla, johon kuuluvat Mick Box (kitara ja laulu), Bernie Shaw (laulu), Phil Lanzon (kosketinsoittimet ja laulu), Russell Gilbrook (rummut ja laulu) sekä Davey Rimmer (basso). Mick Box on yhtyeen ainoa alkuperäisjäsen.

Uriah Heep on esiintynyt Suomessa lukuisia kertoja.

— Muistelen, että olemme joskus soittaneet jollain festivaaleilla lähellä Kouvolaa. Mahtavaa tällä kertaa esiintyä konserttisalissa, jossa on hyvä akustiikka ja jossa yleisö voi keskittyä kuuntelemaan musiikkia ilman minkäänlaisia häiriötekijöitä, ilman hälinää ja hulinaa, Box sanoo tiedotteessa.

Uusimmat uutiset