Koria Rollia ei järjestetä tänä vuonna – "Vaatimus istumapaikoista tappaa festarit, joten nostimme kädet ilmaan"

Koria Rollille on jo tapahtumapäivämäärä elokuulle 2021. Pääsylippu käy ensi vuoden festareilla tai sen voi myös palauttaa.

Petri Huhtinen

Elastinen olisi ollut yksi Koria Rollin pääesiintyjistä.
Elastinen olisi ollut yksi Koria Rollin pääesiintyjistä.

Koria Roll -festivaali on siirretty ensi vuoteen. Korian Kallioniemessä rollataan 13.–14. elokuuta 2021.

– Tapahtuman järjestäminen toimivasti ja kannattavasti on valitettavasti tänä kesänä mahdotonta, sanoo Koria Rollin tapahtumapäällikkö Matti Lindholm tiedotteessa.

Aluehallintovirastot antoivat keskiviikkona 1. heinäkuuta uusia ohjeita ja rajoituksia suurten yleisötapahtumien järjestämiseen. Rajoitukset lievenivät monin paikoin, mutta anniskelua sisältävissä tapahtumissa ehdot ovat yhä tiukat ainakin elokuun loppuun asti.

– Koria Rollin koko tapahtuma-alue olisi ollut anniskelualuetta, mikä tarkoittaa, että kaikille asiakkaille pitäisi olla istumapaikka. Mielestämme tämä vaatimus tappaa festarit, joten joudumme nostamaan kädet ilmaan.

Koria Roll oli tarkoitus järjestää 12 vuoden tauon jälkeen. Lavalle olisivat nousseet Uniklubi, Anssi Kela, Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus, Elastinen, Maustetytöt, Gasellit, Teflon Brothers ja Happoradio – sekä vielä aiemmin paljastamattomat Ellinoora ja Abreu.

– Harmittaa tietysti vietävästi, mutta tilanne on mikä on. Olen varma, että saamme myös kesälle 2021 hyvän kattauksen kotimaisen musiikin huippunimiä. Kouvolassa on selvästi tilausta suomalaisen pop-rock-musiikin festivaalille, Lindholm sanoo.

Pääsylipun kesän 2020 tapahtumaan ostaneilla on kaksi vaihtoehtoa: lipun voi käyttää sellaisenaan kesän 2021 Koria Rollissa tai palauttaa Ticketmasterin kautta ja saada rahansa takaisin. Koria Roll on sähköpostitse yhteydessä kaikkiin Ticketmasterin verkkokaupasta lipun ostaneisiin.

– Toivomme tottakai, että mahdollisimman monet säilyttäisivät lipun ja tulisivat tapahtumaan ensi kesänä.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset