Kouvolan viikonloppu taas pullollaan tapahtumia — Lauantaina kaupungin taivaan värjää ilotulitus

Kouvolan monipuolisesta kulttuuritarjonnasta voi käydä nauttimassa esimerkiksi jazzkonsertissa, teatterissa tai musiikkifestivaalilla, jossa esiintyy paikallisia osaajia.

TIMO TUVIALA TAVATON MEDIA

Herrasmieshuijarien tekijäjoukkoa: Veli-Matti Karén, Mika Nuojua (ohjaaja), Sami Kosola, Satu Lemola ja Tuukka Raitala.
Herrasmieshuijarien tekijäjoukkoa: Veli-Matti Karén, Mika Nuojua (ohjaaja), Sami Kosola, Satu Lemola ja Tuukka Raitala.

Perjantaina Inkjazzissa Ankkapurhan teollisuusmuseossa esiintyvät kello 19 nuoret suomalaiset tähdet Milo & Moses ja Olli Soikkeli trio.

Kouvolan teatterissa järjestetään yleisölle avoimet esityskauden avajaiset kello 18—20. Yleisö voi tavata Herrasmieshuijarit-musikaalikomedian koreografin Osku Heiskasen, ohjaaja Mika Nuojuan ja teatterinjohtaja Tiina Luhtaniemen.

www.ollisoikkeli.com

Olli Soikkeli esiintyy Inkjazzissa perjantaina.
Olli Soikkeli esiintyy Inkjazzissa perjantaina.

Teatterin uudet näyttelijät Tuukka Raitala, Satu Lemola, Annina Rubinstein ja Juha Hippi ovat myös paikalla.

Lauantaina voi juhlia aamusta iltaan

Lauantaina Kouvola loistaa kaikissa sateenkaaren väreissä, kun Pride-kulkue mutkittelee läpi keskustan. Kulkue kokoontuu Matkakeskukselle kello 13.30 alkaen ja lähtee liikkeelle kohti Jaakonpuistoa kello 14.15. Seksuaalista ja sukupuolista tasavertaisuutta ylistetään kulkueen jälkeen puistojuhlassa kello 15—18. Ohjelmaa on koko perheelle. Illan viralliset Pride-jatkot ovat Bar Q:ssa. Musiikista vastaavat KuuΔelta ja Ursus Factory.

Lumikki Haaja

Trombin kyytiin pääsee Tykkimäellä vielä lauantaina.
Trombin kyytiin pääsee Tykkimäellä vielä lauantaina.

Virtakiven saunalla soi kello 12—24 musiikkifestivaali Woikkarock. Tapahtumassa esiintyy paikallisia yhtyeitä, kuten Immortal Sorrow ja Tea’s Half Acoustic. Myös lapsille löytyy omaa ohjelmaa.

Loppuhuipennuksena ilotulitus

Tykkimäellä vietetään kesäkauden päättäjäisiä. Alueelle on vapaa pääsy koko illan, ja Huvilavetilla — suojassa sateelta — on livemusiikkia alkaen kello 18. Laitteet ovat käytössä kello 21.50 saakka, ja huvipuistokausi päättyy iltakymmeneltä ilotulitukseen.