Kirka-musikaalin veljeksiä näyttelevät tosielämän veljekset – Daa-da-daada soi lapsuuden mökkireissuilla

Veljekset Mikael Saari ja Markus Waara nähdään ensimmäistä kertaa samalla ammattinäyttämöllä Kouvolan teatterin Kirka-musikaalissa.

Kuvalähde Kouvolan teatteri

Mikael Saari (vas.) ja Markus Vaara ovat veljekset, jotka nähdään Kouvolan teatterissa Kirka-musikaalin päärooleissa.
Mikael Saari (vas.) ja Markus Vaara ovat veljekset, jotka nähdään Kouvolan teatterissa Kirka-musikaalin päärooleissa.

Musikaalin Kirka – Surun pyyhit silmistäni päärooleihin Kouvolan teatterissa on kiinnitetty veljekset. Mikael Saari ja Markus Waara myös näyttelevät veljeksiä lavalla. Kirkan roolin tekee Saari, kun taas Waaran rooli on Kirkan veli Sammy Babitzin.

Musikaalin ensi-ilta on Kouvolan teatterissa 5. syyskuuta.

Isoveli Mikael Saari tunnetaan UMK-laulukilpailusta ja Tähdet, tähdet -ohjelmasta. Teatterin puolellakin uraa tehnyt Saari nähdään tänä keväänä Helsingin Messukeskuksen suurmusikaalin pääosassa We Will Rock You.

Pikkuveli Markus Waara on samalla Kouvolan teatterin uusi kiinnitys. Näyttelijä ja musiikkiteatterin ammattilainen on esiintynyt muun muassa Helsingin kaupunginteatterissa, Lahden kaupunginteatterissa, Kansallisteatterissa ja Tampereen Työväen Teatterissa. Viimeiset neljä vuotta hän on ollut kiinnitettynä näyttelijänä Teatteri Mukamaksella.

Saari ja Vaara kertovat, että Kirkan musiikki on molemmille tuttua lapsuuden mökkireissuilta, jolloin radiossa soi muun muassa Daa-da-daada.

Waaran lisäksi Kouvolan teatteriin on kiinnitetty myös Tiina Winter. Hän on kouvolalaiselle yleisölle tuttu jo näytelmistä Peter Pan ja Herrasmieshuijarit.

Kiinnityksen sai myös Tommi Kekarainen, joka siirtyy Kouvolaan Kokkolan kaupunginteatterista.

Syksyn muita ensi-iltoja ovat Anjan lähes erinomainen elämä, komedia Tämä on ryöstö! ja Joulushow 2020.