Lasten Hautausmaan kolmannen albumin palikat loksahtivat paikoilleen "Valkealan metikössä" — Katso tammikuussa julkaistavan levyn ensimmäinen video

Lasten Hautausmaa äänitti kolmannen albuminsa Rasin vanhalla kyläkoululla.

Kuusihenkinen Lasten Hautausmaa on perustettu vuonna 2013.

Kouvolalaisen Lasten Hautausmaa -yhtyeen kolmas albumi, III, ilmestyy tammikuussa. Albumi on äänitetty Valkealassa Rasin vanhalla kyläkoululla.

— Oltiin kesäretriitillä Valkealan metikössä, ja koko viikko saatiin keskittyä vain levyn tekemiseen ja keskenämme olemiseen. Se oli monella tapaa palikat paikoilleen loksauttava kokemus. Välillä nauratti, välillä itketti, ja sellaistahan tämä homma on, parasta mitä voi olla. Pitkiksi venyneiden äänityspäivien jälkeen hiippailtiin pihasaunaan ja pistettiin grilli tulille, laulaja Kristiina Vaara kuvailee tiedotteessa

Levy julkaistaan 19. tammikuuta. Pian sen jälkeen yhtye lähtee kiertueelle, joka alkaa Joensuun Kerubista ja päättyy Kouvolan Downtowniin 24. helmikuuta.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet