Yö-yhtyeen Olli Lindholm on kuollut — Yhtyeen oli tarkoitus esiintyä Kuusankosken Pato-klubilla maaliskuussa.

Olli Lindholmin oli tarkoitus konsertoida Yön kanssa Kuusankosken Pato-klubilla 17. maaliskuuta. Pato-klubin konsertin lippujen takaisinmaksu selviää loppuviikosta

Olli Lindholm esiintyi Kouvolan keskuskirkossa jouluna vuonna 2014.

Yö-yhtyeen keulahahmo ja laulaja Olli Lindholm on kuollut. Lindholm menehtyi maanantain ja tiistain välisenä yönä sairaskohtaukseen. Hän oli kuollessaan 54-vuotias.

Yö-yhtye kertoo asiasta Instagram-tilillään ja Twitter-päivityksessään.

Lindholmin Yö-yhtyeen Yö akustisemmin -kiertueen oli määrä ulottua Kuusankosken Pato-klubille 17. maaliskuuta. Pato-klubin tapahtumajärjestäjä Vesa Parvisen mukaan lippujen takaisinmaksu selviää loppuviikosta.

— Rahat maksetaan takaisin tai sitten lipun voi vaihtaa toiseen Pato-klubin konserttiin. Tiedotamme asiasta loppuviikosta sosiaalisen median kanavissamme ja kotisivuillamme, Parvinen kertoo.

Yö tai Olli Lindholm ei ehtinyt esiintyä koskaan Pato-klubilla. Edellisen kerran Yö konsertoi Kouvolassa Kuusankoskitalolla osana Mitä jos mä rakastan -konserttisalikiertuetta 16. marraskuuta.

Lindholm on tunnettu Yö-yhtyeen laulajana ja perustajajäsenenä. Lindholm on ollut mukana The Voice of Finland -tv-laulukilpailun tuomarina jo usean vuoden ajan.

Uutista täydennetty Pato-klubin tiedoilla kello 12.39.