Sähkökaappeja koristellaan jälleen kesällä Kouvolassa — Halukkailla taidepömpelien maalaajilla on juhannukseen asti aikaa ilmoittautua

Taidepömpeleitä maalataan jo kolmantena kesänä.

Moises Garibay

Janna Koponen koristeli Kuusankoskitalon vieressä olevan muuntamon kasveilla ja kolibreilla viime vuoden elokuussa.
Janna Koponen koristeli Kuusankoskitalon vieressä olevan muuntamon kasveilla ja kolibreilla viime vuoden elokuussa.

Kouvolan seudulla koristellaan kesällä jälleen sähkökaappeja ja koppeja. Taidepömpeleitä maalataan nyt kolmantena peräkkäisenä vuonna.

Pömpelien kylkeen tuleva teos voi olla maalaus, valokuva tai teksti. Kuvan voi tehdä suoraan pinnalle tai tulostaa tarrana. Sen voi myös signeerata.

Tekijälle hankitaan materiaalit ennalta sovittuun summaan asti. Työstä ei makseta erillistä palkkiota tai korvausta, mutta yli jääneet materiaalit saa pitää.

Kiinnostuneet voivat ilmoittautua osoitteeseen info@nohevaluova.fi. Hakemukseen pyydetään lyhyt kuvaus ideasta, joka tekijällä on pömpeliä varten, ja mielellään näytteitä taiteellisesta tyylistä. Hakemukset tulee lähettää viimeistään 23.6.

Aiempina vuosina pömpeleitä on maalattu Kouvolan ydinkeskustassa ja Kuusankosken keskustassa. Tämän vuoden sijainnit määritellään kesäkuun aikana.

Taiteilijat valitaan juhannuksen jälkeisellä viikolla ja he saavat toteuttaa teokset heinäkuun aikana oman aikataulunsa mukaisesti.

Taiteilija luovuttaa oikeuden fyysiseen teokseen, sillä KSS Energia omistaa sähkökaapit ja voi halutessaan myöhemmin poistaa kuvat.

Taidepömpeli-hankkeen järjestäjiä ovat Noheva Luova Osuuskunta, Kouvolan kaupunki ja KSS Energia.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset