Veli-Matti Karén tervehtii lenkiltä ja Mikael Saari esittää toivemusiikkia – Kouvolan teatterin Facebook-sivuilla voi kevään aikana seurata ehkä myös puujalkavitsi-battlea

Kouvolan teatteri on kannustanut väkeään keksimään someen sisältöä.

TAVATON media

Mikael Saari esittää Kirkaa ensi syksynä musikaalilavalla. Tänään torstaina hän on äänessä Kouvolan teatterin Facebook-sivulla.
Mikael Saari esittää Kirkaa ensi syksynä musikaalilavalla. Tänään torstaina hän on äänessä Kouvolan teatterin Facebook-sivulla.

Kouvolan teatteri on sulkenut ovensa yleisöltä kevään ajaksi, mutta teatterin Facebook-sivuilla tapahtuu.

Torstain on määrä olla niin sanottu live-päivä, jolloin luvassa voi olla mitä vain.

Tänään torstaina kello 18 syksyn Kirka-musikaalin päätähti Mikael Saari vastaa katsojien kysymyksiin ja esittää toivemusiikkia.

Viime viikolla näyttelijä Veli-Matti Karén kuvasi itseään lenkillä ja treenasi samalla vuorosanoja, joista paljastui ikoninen roolihahmo.

– Olemme aktivoineet talon omaa väkeä ja kannustaneet keksimään someen mielenkiintoista sisältöä, teatterin myynti- ja markkinointipäällikkö Topi Talasranta kertoo.

Vapun tienoilla tulossa on mahdollisesti puujalkavitsi-battle. Talasrannan mukaan odotettavissa on asiaa myös muun muassa Kirka-musikaalin puvustajalta, joka on luvannut näyttää luonnoksia tulevista asuista.

Luetuimmat