Kouvolalainen Inka on yksi uusista Temptation Island -sinkuista – "Elän elämää aika huolettomalla asenteella"

Tosi-tv-sarjan 9. kausi on kuvattu Levillä ja alkaa 17. helmikuuta.

Lars Johnson/Nelonen media

26-vuotias kouvolalainen Inka on mukana "Tempparien" uudella kaudella.
26-vuotias kouvolalainen Inka on mukana "Tempparien" uudella kaudella.

Nelonen julkisti keskiviikkona Temptation Island -tosi-tv-ohjelman uuden kauden sinkkukilpailijat. Sarjan yhdeksännellä kaudella on mukana myös kouvolalainen Inka.

Nelosen esittelyn mukaan 26-vuotias laitoshoitajana työskentelevä rempseä Inka erosi tänä vuonna kahdeksan vuoden parisuhteesta ja nauttii nyt sinkkuelämästä täysin rinnoin. Hän on intohimoinen käsityöharrastaja ja kertoo bravuurikseen ehdottomasti villasukkien neulomisen.

Tulevalta matkalta Temptation Islandilla Inka odottaa ennen kaikkea uusia kokemuksia ja poistumista omalta mukavuusalueeltaan:

– Elän elämää aika huolettomalla asenteella, eikä kaikkea tarvitse ottaa niin vakavasti. Elämäniloa ei minulta puutu, hän kertoo ohjelman esittelyssä.

Inka kertoo olevansa hyvä kuuntelija. Hän nauttii erilaisista elämäntarinoista ja uskoo, että tuo saarelle ennen kaikkea hyviä keskusteluja. Inkan sydämen sulattamiseen vaaditaan itsevarmuutta, mutta myös huumoria.

– Tärkeintä on ehdottomasti se, että minut saa nauramaan. Hyvä huumori on kaiken a ja o.

Uusi kausi on kuvattu Levillä

Temptation Islandissa neljä paria matkustaa kolmen viikon ajaksi luksusolosuhteisiin, missä selviää syy joko jatkaa yhdessä tai erota lopullisesti.

Lomaa ei kuitenkaan vietetä yhdessä pariskuntana, vaan naisille seuraa pitää kymmenen sinkkumiestä, ja miesten seuralaisina puolestaan on kymmenen sinkkunaista.

Levin lumisissa maisemissa kuvattu Temptation Island Suomen 9. kausi alkaa Nelosella ja Ruudussa 17. helmikuuta. Ohjelman juontaa Sami Kuronen.