Kymi Sinfonietta haluaa näkyä paremmin myös Kouvolassa — Uusista tiloista Manskin varrelta saa konserttilippuja ja tietoa orkesterista kerran viikossa

Kymi Sinfonietta päivystää tiistaisin uudessa pisteessä Manskilla. Tähän asti orkesterilla on ollut toimistotilat vain Kotkassa.

Anne Penttinen

Sini Inkeroinen myy Kymi Sinfoniettan konserttilippuja, seinäkalentereita ja kirjalevyjä tiistaisin Kouvolan ydinkeskusten tiloissa Manskilla. Pisteestä saa myös tietoa orkesterista.
Sini Inkeroinen myy Kymi Sinfoniettan konserttilippuja, seinäkalentereita ja kirjalevyjä tiistaisin Kouvolan ydinkeskusten tiloissa Manskilla. Pisteestä saa myös tietoa orkesterista.

Kymi Sinfoniettan uusi päivystyspiste on ollut tiistaina avoinna tunnin kävelykatu Manskin varrella. Sinä aikana kaupaksi on jo mennyt joitain konserttilippuja.

Lipunmyynnin kasvattaminen ei ole kuitenkaan uuden toimistotilan päätavoite, sanoo orkesterin toimitusjohtaja Riikka Luostarinen.

— Haluamme olla ihmisille läsnä Kouvolassa muulloinkin kuin konserttipäivinä, hän sanoo.

Luostarisen tavoin asian näkee tiloissa kerran viikossa päivystävä Sini Inkeroinen.

— Kymi Sinfonietta on Kouvolan ja Kotkan yhteinen orkesteri, joten on tärkeää, että se näkyy myös Kouvolan katukuvassa.

Kymi Sinfonietta päivystää Kouvolan ydinkeskusta ry:n tiloissa Manskilla (Kauppalankatu 6—8) tiistaisin kello 10—16. Uuden pisteen avajaisia vietettiin tänään tiistana.

Kymi Sinfonietta on Kouvolan ja Kotkan yhteinen orkesteri, joten on tärkeää, että se näkyy myös Kouvolan katukuvassa. — Sini Inkeroinen

Orkesteri konsertoi sekä Kotkassa että Kouvolassa, mutta sillä on ollut tähän asti toimistotilat vain Kotkassa. Luostarisen mukaan oli hienoa saada päivystyspiste Kouvolan ydinkeskusta ry:n tuoreisiin tiloihin keskeiselle paikalle.

Lipunmyynnin lisäksi pisteestä saa tietoa orkesterista ja konserteista. Inkeroiselle on näin alkuvaiheessa tullut kyselyitä lähinnä konsertteihin liittyvistä käytännön asioista.

— Ihmiset ovat esimerkiksi kyselleet, tarvitseeko tulevaan meditatiiviseen konserttiin ottaa omat patjat mukaan ja miten konsertissa on tarkoitus olla, hän kertoo.

Meditatiivinen kamarikonsertti pidetään ensi viikon keskiviikkona Kotkan konserttitalossa ja seuraavana päivänä torstaina Kouvolan kaupungintalossa.

Sitä ennen vuorossa on Vuodenajat ympäri maailmaa -konsertti huomenna keskiviikkona konserttitalossa Kotkassa ja torstaina Kuusankoskitalossa kello 19.

Uusimmat uutiset