Aleksanteri Hakaniemi ja Herbalisti ottavat yhteen Fort Boyardin kakkoskaudella — ”Kouvolalaisia mahtuu palkintopallille vain yksi”

Venetsia

Aleksanteri Hakaniemi (oikealla) muodostaa Fort Boyard -kisan sinisen joukkueen Luukas Lindemanin ja Kiia Lehmuskosken kanssa.
Aleksanteri Hakaniemi (oikealla) muodostaa Fort Boyard -kisan sinisen joukkueen Luukas Lindemanin ja Kiia Lehmuskosken kanssa.

Fort Boyard Suomi palaa MTV3-kanavalle uusin jaksoin syksyllä. 18 julkisuuden henkilöä matkaa Ranskaan, keskellä merta sijaitsevaan linnakkeeseen.

Fort Boyardissa kilpailijat laittavat omat henkiset ja fyysiset rajat koetukselle, kun joukkueen voiton eteen pitää suoriutua mitä hurjimmista ja erikoisimmista tehtävistä.

Mukana on kuusi kolmen hengen joukkuetta. Ohjelman juontavat Ile Uusivuori ja Joanna Kuvaja.

Sinisessä joukkueessa kilpailee kouvolalaislähtöinen muusikko Aleksanteri Hakaniemi. Hänen joukkuetoverinsa ovat Gladiaattorit-ohjelmasta tuttu Luukas Lindeman sekä tanssija Kia Lehmuskoski, joka on yksi Tanssii tähtien kanssa -opettajista.

Venetsia

Tubettaja Herbalisti (oikealla) kisaa Fort Boyardin voitosta violetissa joukkueessa yhdessä Emilia Nyströmin ja Vellu Saarelan kanssa.
Tubettaja Herbalisti (oikealla) kisaa Fort Boyardin voitosta violetissa joukkueessa yhdessä Emilia Nyströmin ja Vellu Saarelan kanssa.

Violetissa joukkueessa on puolestaan toinen kouvolalaistaustainen kilpailija, tubettaja Herbalisti, eli Juuso Karikuusi.

— Herba on ottanut erityistarkkailuun sinisen joukkueen, sillä he ovat Aleksanterin kanssa kumpikin Kouvolan poikia. Ja kouvolalaisia mahtuu Herban mukaan palkintopallille vain yksi, MTV3:n tiedotteessa veistellään.

Herbalistin tiimissä ovat entinen rantalentopalloilija Emilia Nyström ja sosiaalisessa mediassa kovan suosion saavuttanut trikkaaja-akrobaatti Vellu Saarela.

Kilpailijoiden joukossa ovat lisäksi muun muassa Miss Suomet Sara Chafak, Lotta Näkyvä ja Alina Voronkova, sekä Salkkari-näyttelijät Pete Lattu ja Monika Lindeman.

Keltainen joukkue

Sara Chafak, 28, malli ja yrittäjä

Jeffrey Lawman, 24, personal trainer

Monika Lindeman, 33, näyttelijä

Punainen joukkue

Alina Voronkova, 24, Miss Suomi 2018

Ina Mikkola, 28, toimittaja

Hannes Hyvönen, 43, ex-jääkiekkoilija

Sininen joukkue

Luukas Lindeman, 35, gladiaattori

Kia Lehmuskoski, 30, tanssija

Aleksanteri Hakaniemi, 24, artisti

Violetti joukkue

Emilia Nyström, 35, beach volley -legenda

Herbalisti, 25, tubettaja

Vellu Saarela, 26, trikkaaja

Harmaa joukkue

Pete Lattu, 39, näyttelijä

Henriikka Roo, 33, tankotanssitaitelija

Alexander Eklund, 32, radiojuontaja

Valkoinen joukkue

Marko Keränen, 41, tanssija

Jaakko Ojaniemi, 38, ammattivalmentaja

Lotta Näkyvä, 30, malli, vuorikiipeilijä

Luetuimmat

Uusimmat uutiset

Kommentoidut