Kesäkausi tuo muutoksia Kouvolan kirjastojen aukioloaikoihin

Elimäen kirjastossa otetaan käyttöön omatoiminen asiointipäivä, jolloin sisään pääsee kirjastokortilla ja tunnusluvulla.

Moises Garibay

Kirjastoissa siirrytään pian kesäaukioloaikoihin. Arkistokuva.
Kirjastoissa siirrytään pian kesäaukioloaikoihin. Arkistokuva.

Kouvolan kirjastoissa siirrytään 3. kesäkuuta alkaen kesäaukioloaikoihin. Niitä jatketaan syyskuun 1. päivään saakka. Kesäaukioloajat ovat pitkälti viime kesän kaltaiset. 

Pääkirjasto avautuu päivittäin kello 9 ja on avoinna maantaista torstaihin kello 19:ään ja perjantaina kello 18:aan. Eteisaulaan pääsee palauttamaan lainojaan jo aamukahdeksalta. Samalla on mahdollisuus lainata pokkareita ja käyttää Urban Officen palveluita. Pääkirjasto on suljettuna kesälauantait ajalla 24.6.—4.8. Muutoin pääkirjasto on avoinna kesälauantaisin kello 15:een.

Mediamaja on avoinna kesäkaudella maanantaista torstaihin kello 12—18 ja perjantaisin kello 10-16. Aukioloajat ovat samat kuin talvikaudella. 

Elimäen kirjastossa keskiviikkoisin käytössä omatoimipalvelu

Elimäen kirjastoon kesäkausi tuo omatoimisuutta, sillä keskiviikkoisin kirjastoon pääsee kirjastokortilla ja tunnusluvulla. Asiakaspalvelua ei tuolloin ole. 

Vastaavanlainen omatoimipalvelu on ollut toiminnassa Jaalan kirjastossa viime kesästä lähtien ympärivuotisesti. 

Kirjastoautot eivät kulje koulujen loma-aikoina. Kirjastoauto Regina lomailee viikot 25, 31 ja 32. Oravan Matti huilailee viikot 27-30. Muina aikoina kirjastoautot ajavat iltareittinsä ilman muutoksia. 

Luetuimmat

Uusimmat uutiset