Moottoripyöräilevä kaveriporukka panee hyvän kiertämään Korialla — Heinäkuisen S#it Happens -tapahtuman tuotoilla järjestetään ilmaistapahtuma lapsille

Kid Happens pidetään helmikuussa Korian monitoimitalolla. Ohjelmassa on muun muassa musiikkia, taikuutta sekä poni- ja moottorikelkka-ajelua.

Lastenmusiikkiyhtye Vokki-Myyrät pitää konsertin Korian monitoimitalossa.
Lastenmusiikkiyhtye Vokki-Myyrät pitää konsertin Korian monitoimitalossa.

Heinäkuinen S#it Happens -tapahtuma Korialla jäi plussan puolelle. Niinpä järjestäjäporukka päätti panna hyvän kiertämään.

— Yhdistyksemme ei tavoittele voittoa. Koska kesätapahtumasta jäi vähän ”löysää”, halusimme laittaa sen lasten ilmaistapahtumaan, kertoo Konsta Sillanpää, yksi puuhamiehistä.

Paskis ry:n järjestämä Kid Happens -tapahtuma on lauantaina 16. helmikuuta Korian monitoimitalolla. Ohjelmaa on sekä sisätiloissa että ulkona.

— Sisällä on muun muassa pomppulinnoja, kasvomaalausta sekä lastenorkesteri Vokki-Myyrien ja taikurin esitykset. Ulkona on poni- ja moottorikelkka-ajelua sekä makkaranpaistoa.

Sillanpään mukaan lapsille kaikki on ilmaista. Aikuisilta veloitetaan pieni korvaus kahvio-ostoista.

Sonja Ovaskainen

S#it Happens -tapahtumaa olivat järjestämässä muun muassa Konsta Sillanpää ja Pekka Pouhakka.

Moottoripyöräilevän kaveriporukan perustama yhdistys järjesti heinäkuussa yksipäiväisen musiikkitapahtuman Paskiksella eli Korian entisellä jätevedenpuhdistamolla. Idea lähti siitä, että Pioneerifestivaali loppui Korialla.

Järjestäjät eivät ole vielä tehneet päätöstä siitä, tekeekö S#it Happens paluun tulevana kesänä.

— Ajatusta ei ole kuopattu. Asia on selvityksen alla, Sillanpää sanoo.

Ajatusta ei ole kuopattu. Asia on selvityksen alla. — Konsta Sillanpää

Hänen mukaansa tapahtuman järjestäminen on kiinni rahasta.

Kid Happens -ilmaistapahtuma 16.2. Korian monitoimitalolla. Lisätietoa tapahtumasta on tulossa Paskiksen verkkosivuille.

Luetuimmat