Hippakomedia ystävyydestä ja Abba-musikaalin siirappinen mutta tanssijalkaa kutkuttava jatko-osa — Kouvolassa kaksi elokuvaensi-iltaa

Kiinni jäit! (Tag, Yhdysvallat, 2017) Ohjaus: Jeff Tomsic. Käsikirjoitus: Mark Steilen, Rob McKittrick. Rooleissa: Ed Helms, Jon Hamm, Jake Johnson, Hannibal Buress, Isla Fisher, Jeremy Renner, Annabelle Wallis, Rashida Jones, Leslie Bibb. Kesto: 101 min. K-12.

Courtesy of Warner Bros Picture

Jake Johnson, Ed Helms ja Jon Hamm näyttelevät vanhoja ystäviä, jotka ovat palanneet joka toukokuu samaan hippaleikkiin jo 30 vuoden ajan.
Jake Johnson, Ed Helms ja Jon Hamm näyttelevät vanhoja ystäviä, jotka ovat palanneet joka toukokuu samaan hippaleikkiin jo 30 vuoden ajan.

Idea komediaelokuvasta, jossa joukko aikuisia leikkii kuolemanvakavasti hippaa, voi tuntua hieman hölmöltä. Tieto siitä, että elokuvan takana on tositarina vanhasta kaveriporukasta, saa kuitenkin sisäisen lapsen innokkaan valppaaksi. Mitä? Miksei kukaan kertonut, että tällainen olisi mahdollisuus.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet