Tilaajalle

Valmentaja-elokuvaa kuvattiin muun muassa Kouvolan pääkirjastossa ja Kuusankosken entisessä ammattikoulussa — ”Ihmiset ovat Kouvolassa avuliaampia kuin Helsingissä”, sanoo ohjaaja Tuukka Temonen

Kouvolan kaupunki teki ensimmäistä kertaa yhteistyötä elokuvantekijöiden kanssa. Se antoi tilojaan kuvauskäyttöön ja myönsi Jari Sarasvuosta kertovalle elokuvalle 10 000 euron tuen.

Katja JuurikkoKouvolassa pidettiin maanantaina Valmentaja-elokuvan
ensi-iltatilaisuus. Edessä ohjaaja Tuukka Temonen (vasemmalla) ja Kouvolan kaupungin strategia ja kehittämisjohtaja Jyrki Harjula. Elokuvan pääroolissa nähtävä Mikko Nousiainen Temosen takana vasemmalla.
Kouvolassa pidettiin maanantaina Valmentaja-elokuvan ensi-iltatilaisuus. Edessä ohjaaja Tuukka Temonen (vasemmalla) ja Kouvolan kaupungin strategia ja kehittämisjohtaja Jyrki Harjula. Elokuvan pääroolissa nähtävä Mikko Nousiainen Temosen takana vasemmalla.

Mediapersoona Jari Sarasvuosta kertova Valmentaja-elokuva kuvattiin suurimmaksi osaksi Kouvolassa. Kaupunki teki elokuvantekijöiden kanssa yhteistyötä tarjoamalla kuvauspaikoiksi omia tilojaan.

Uusimmat uutiset