Kuusankoskella pääsee lauantaina elokuviin punaista mattoa pitkin — Studio 123 järjestää elokuvagaalan lapsille

Studio 123 Kuusankoskella järjestää lauantaina lapsille suunnatun elokuvagaalan.

Alkuperäinen idea on tullut Mannerheimin Lastensuojeluliitolta. Gaalaillat ovat useimmiten aikuisille suunnattuja — nyt myös lapsilla on mahdollisuus saada kokemus gaalahuumasta.

— Jos gaala onnistuu odotetusti tai jopa paremmin, perinne voi saada jatkoa, sanoo elokuvateatteripäällikkö Elise Brandt.

Gaalavieraat astelevat paikalle punaista mattoa pitkin. Asut ja hymyt ikuistetaan valokuvausseinän luona. Kasvoja pääsee halutessaan koristamaan kasvomaaleilla.

Gaalan kruunaavat ensi-iltaelokuvat Pikkujalka (K7) sekä Urpo ja Turpo johtolangan jäljillä (S). Elokuvateatteri ja MLL tarjoavat lapsille pientä purtavaa ja aikuisille kahvia.

Gaalatapahtumaan on vapaa pääsy, mutta elokuvaliput ovat maksulliset. Seitsemän vuotta täyttäneille lapsille pitävät näytösten aikana seuraa MLL:n lastenvahdit.

Lasten leffagaala on Studio 123:ssa lauantaina 13.10. kello 14—17.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat